Κούγιας: «Επιφανής οπαδός ο νέος πρόεδρος»

Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι παραιτείται από την προεδρία της ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλά παραμένει στο αχαϊκό συγκρότημα ως ιδιοκτήτης, εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι παραιτείται από την προεδρία της ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλά παραμένει στο αχαϊκό συγκρότημα ως ιδιοκτήτης, εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ουδέποτε δήλωσα ότι θα αποχωρήσω από την Παναχαϊκή. Δήλωσα ότι θα παραμείνω σε όλη μου την ζωή κάτοχος του 90% των μετοχών και αποκλειστικός χρηματοδότης της ομάδος αλλά στην θέση του προέδρου θα επιλέξω έναν επιφανή πατρινό οπαδό της Παναχαϊκής και αν είναι δυνατόν καλλιεργημένο άτομο και κοινωνικά αποδεκτό αφού αυτό απαιτεί η ιστορία, η προοπτική και το μέλλον της ομάδας.

Είμαστε παθιασμένοι με την Παναχαϊκή και εγώ και τα παιδιά μου και το μόνο που με στεναχωρεί είναι το μίσος του παλιού αρρωστημένου περιβάλλοντος της Παναχαϊκής και κάποιων κομπλεξικών ή συμφεροντολόγων ανθρώπων που ασχολούνται από ιδιοτέλεια με το ποδόσφαιρο στην Αχαΐα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Επιπλέον, ο Κούγιας γνωστοποίησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αναφερθεί «σε πρόσωπα και ενέργειες που αποσκοπούσαν στην επαγγελματική μου εξόντωση και ήταν συνέχεια των προσπαθειών που έγιναν από άλλα πρόσωπα το καλοκαίρι ώστε να υποβιβαστεί η Παναχαϊκή στην Δ’ εθνική και να εξοντωθώ εγώ από μοναδικός μάρτυρας στα αθλητικά δικαστήρια εις βάρος των αρχηγών της συμμορίας των στημένων».

Όσο για τους λόγους της παραίτησής του από την προεδρία της ΠΑΕ Παναχαϊκή διευκρίνισε ότι «θα μου επιτρέψει να ασχοληθώ αποκλειστικά στην οικογένεια μου και στην επιστήμη μου αλλά κυρίως σε αυτό που αγαπώ περισσότερο από όλα: τις ακαδημίες, την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Παναχαϊκή και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ τονίζεται ότι ο Ντίνος Φούφουλας παραμένει οριστικά στο ρόστερ της ομάδας, ενώ αναφέρεται και στη διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών τονίζοντας ότι «έπεσε θύμα άλλης μιας ατυχούς διαιτησίας εις βάρους της χωρίς όμως βαθμολογικές συνέπειες αυτή την φορά από έναν διαιτητή τον οποίο θεωρούμε έντιμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.