«Καταθέσαμε προσφυγή»

Ο μάνατζερ του Λεονάρντο, Γιάννης Καινούριος επιβεβαίωσε στο novasports.gr ότι ο πελάτης του κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ΑΕΚ. 430 χιλιάδες ευρώ ζητάει ο Λεονάρντο. Σε λίγη ώρα συνάντηση με τον Αδαμίδη. Φήμες για επαφή του παίκτη με τον Ολυμπιακό!

Ο μάνατζερ του Λεονάρντο, Γιάννης Καινούριος επιβεβαίωσε στο novasports.gr ότι ο πελάτης του κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ΑΕΚ. 430 χιλιάδες ευρώ ζητάει ο Λεονάρντο. Σε λίγη ώρα συνάντηση με τον Αδαμίδη. Φήμες για επαφή του παίκτη με τον Ολυμπιακό!

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό στην ΑΕΚ, με τις πληροφορίες να διαδέχονται η μια την άλλη, σε ότι αφορά στο άμεσο μέλλον των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε μία φήμη, σύμφωνα με την οποία ο Λεονάρντο κατέθεσε προσφυγή εναντίων της ΠΑΕ ΑΕΚ για να μείνει ελεύθερος και να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του.

Το novasports επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη,Γιάννη Καινούριο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ΑΕΚ.
Ο Λεονάρντο ζητάει 430 χιλιάδες ευρω που είναι τα χρήματα τα οποία του οφείλονται και φυσικά την ελευθέρια του και μάλιστα άμεσα.Μάλιστα θα υπάρξει συνάντηση του παίκτη με το Σταυρο Αδαμίδη μήπως και λυθεί το συμβόλαιο του διακανονίζοντας τα χρήματα που έχει λαμβάνειν και φυσικά ο βραζιλιάνος να αποσύρει την προσφυγή.

Η επικείμενη ελευθερία του Λεονάρντο όπως είναι φυσικό δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Ολυμπιακό, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.
Ο Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης ο οποίος αρέσει πολύ στον Πειραιά αλλά υπάρχουν δυο αντικειμενικές δυσκολίες για την απόκτηση του. Η μια είναι ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ και η άλλη είναι ότι καταλαμβάνει θέση ξένου και στον Ολυμπιακό μετά και την επιστροφή του Ντιόγκο δεν υπάρχει θέση μη κοινοτικού. Εάν στο λιμάνι κατορθώσουν να αδειάσουν μια θέση ξένου τότε σίγουρα θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Λεονάρντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.