Τη Δευτέρα ξεκαθαρίζουν όλα στην Καισαριανή

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα κύλησε και η Παρασκευή στην Καισαριανή και πλέον όλα στον Εθνικό Αστέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα.

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα κύλησε και η Παρασκευή στην Καισαριανή και πλέον όλα στον Εθνικό Αστέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα. Ο πρόεδρος Βασίλης Αδαμάκης εμφανίσθηκε στο γήπεδο, μίλησε με τους παίκτες αλλά δεν είχε να τους πει κάτι νεώτερο, πέρα από το γεγονός ότι οι όποιες επαφές γίνονται, δεν έχουν καρποφορήσει ακόμη.

Ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου μίλησε και εκείνος με τους παίκτες και αποφασίσθηκε να μην προπονηθούν αυτές τις ημέρες, αφού άλλωστε δεν υπάρχει και κάποιο παιχνίδι, πήραν ρεπό, ενώ θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα για να ενημερωθούν για τις επικείμενες εξελίξεις.

Σίγουρα πλέον ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα, αφού τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα στην ΠΑΕ, είναι άγνωστο αν θα καταστεί δυνατόν να λυθούν μέχρι τη Δευτέρα. Σε διαφορετική περίπτωση, το ενδεχόμενο αποχώρησης των περισσότερων παικτών φαντάζει ορατό με άγνωστες τις συνέπειες και πολύ περισσότερο «σκοτεινό» το μέλλον της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.