Στα πράσινα η Τορίνο για την Σαπεκοένσε

Ο αγώνας κόντρα στην Αταλάντα (2/12) θα είναι ξεχωριστός για την Τορίνο και τους φίλους της. Η ιταλική ομάδα, θέλοντας να τιμήσει την ομάδα της Βραζιλίας, που «ξεκληρίστηκε» πριν από έναν χρόνο σε αεροπορικό δυστύχημα, θα φορέσει μια ειδική, πράσινη εμφάνιση που παραπέμπει στα χρώματα της Σαπεκοένσε.
Αργύρης Στεφανόπουλος
29/11/2017 • 20:31
Με πράσινη φανελα η Τορίνο για την Σαπεκοένσε
  • shares
Ο αγώνας κόντρα στην Αταλάντα  (2/12) θα είναι ξεχωριστός για την Τορίνο και τους φίλους της. Η ιταλική ομάδα, θέλοντας να τιμήσει την ομάδα της Βραζιλίας, που «ξεκληρίστηκε» πριν από έναν χρόνο σε αεροπορικό δυστύχημα, θα φορέσει μια ειδική, πράσινη εμφάνιση που παραπέμπει στα χρώματα της Σαπεκοένσε.  

Οι άνθρωποι της Τορίνο πήραν την συγκεκριμένη απόφαση, έχοντας βιώσει μια αντίστοιχη τραγωδία, το 1949 στην πτήση Σουπέργκα, και με την πράξη τους αυτή θέλουν να στηρίξουν τον σύλλογο από την Βραζιλία. Η συγκεκριμένη φανέλα, θα κυκολφορήσει στην μπουτίκ της ομάδας σε 1.500 αντίτυπα και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων.
Γράψτε το σχόλιο σας...

AS Roma - Torino

Σάββατο 19 Ιανουαρίου, 16:00

Live
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά