Βράνιες: « Απαιτείται υπομονή» (vid)

Λέξη «κλειδί» για τον Αρη, ενόψει της συνέχειας, είναι η «υπομονή», σύμφωνα με τον Γιούριτσα Βράνιες ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Novasports.

Λέξη «κλειδί» για τον Αρη, ενόψει της συνέχειας, είναι η «υπομονή», σύμφωνα με τον Γιούριτσα Βράνιες ο οποίος μίλησε στην κάμερα της NOVA, λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Κλ. Βικελίδης»: «Γνωρίζουμε πως ακολουθεί ένα πρόγραμμα στο οποίο θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες και ένα παιχνίδι», είπε αρχικά ο Κροάτης και συνέχισε:  «Τα παιχνίδια αυτά θα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς θα δείξουνε που βαδίζουμε, ποια είναι η κατεύθυνσή μας. Εμείς προπονούμαστε πάρα πολύ καλά, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Θα πρέπει, λοιπόν, να έχουμε υπομονή και να συνεχίσουμε».

Για την κρισιμότητα του αγώνα με τον ΠΑΣ, τόνισε: «Το θέμα είναι ότι οι ομάδες που ακολουθούν πίσω μας στη βαθμολογία, μας πλησιάζουν σιγά-σιγά, αφού εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ακολουθεί το κύπελλο, να δούμε τι θα γίνει.»

Σύμφωνα με τον Βράνιες αυτό που λείπει από τον Αρη, είναι η υπομονή: «Απαιτείται υπομονή απ΄ όλους μας και ειδικά από τον κόσμο. Επαναλαμβάνω πως προπονούμαστε πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως θα έρθουν κάποια στιγμή και τα αποτελέσματα. Θέλει υπομονή.»

Υπάρχει, άραγε, κάτι αισιόδοξο από το οποίο να μπορεί να πιαστεί ο Αρης, μετά τις άσχημες εμφανίσεις που προηγήθηκαν;  « Κοιτάξτε, εγώ ήμουν 11 χρόνια στη Γερμανία και σας λέω ότι χρειάζεται υπομονή, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να έχουμε τη γραμμή μας σαν ομάδα και να μην επηρεαζόμαστε από κάποιες άλλες καταστάσεις για να συνεχίσουμε».

Οσο για τον δικό του βαθμό ετοιμότητας, είπε:  « Τον τελευταίο καιρό είχα δύο τραυματισμούς οι οποίοι με φέρανε κάπως πίσω. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι σε ένα βαθμό ετοιμότητας. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο μόνο για μένα, ούτως ώστε να είμαι έτοιμος στους αγώνες που ακολουθούν».   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.