Τζαμπαρίνι: «Δεν με νοιάζει η Παλέρμο!»

07/07/2017 • 17:06
Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, Παλέρμο
  • shares
Ετοιμος να σταματήσει τις μεταγραφικές κινήσεις της Παλέρμο και να την αφήσει να παίξει στο πρωτάθλημα νέων της επόμενης σεζόν είναι ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, αφού πλέον «δεν δίνει δεκάρα» γι’ αυτήν!
 
Το σπίτι και τα γραφεία του Τζαμπαρίνι, καθώς και η έδρα του σικελικού συλλόγου, δέχτηκαν «επίσκεψη» από την οικονομική αστυνομία την Παρασκευή προκειμένου να ερευνήσουν καταγγελίες για κατάχρηση και ξέπλυμα χρήματος.
 
«Είμαι ένας από τους πιο τίμιους ανθρώπους του ιταλικού ποδοσφαίρου. Τώρα, σκοπεύω να μπλοκάρω τη μεταγραφική αγορά και δεν δίνω δεκάρα για την Παλέρμο. Θα παίξει στο πρωτάθλημα νέων με τους παίκτες που έχουμε ήδη»
 
«Σήμερα θα μιλήσω με τον Αμερικανό επενδυτή Πολ Μπακαλίνι στο τηλέφωνο. Εχω την αστυνομία παντού, στα σπίτια, τα γραφεία μου και στην Παλέρμο, επειδή δεν του πούλησα την ομάδα. Λάθη στα λογιστικά βιβλία; Δεν υπάρχει τίποτα, είναι όλα υπό έλεγχο», πρόσθεσε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.