Μπακαλίνι: «Τέλος η συμφωνία με Παλέρμο»

02/07/2017 • 22:13
Παλέρμο
  • shares
Την ακύρωση της συμφωνίας με τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι για την εξαγορά της Παλέρμο επιβεβαίωσε και ο υποψήφιος επενδυτής Πολ Μπακαλίνι, ένα εικοσιτετράωρο μετά την ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της σικελικής ομάδας.
 
Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει – θεωρητικά, όπως αποδείχθηκε – στη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών τον περασμένο Φεβρουάριο.
 
Ωστόσο, το απαιτούμενο για την επικύρωση διάστημα πέρασε χωρίς να έχει τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της χρηματοδότησης και ο Τζαμπαρίνι ανακοίνωσε το Σάββατο ότι η συμφωνία ακυρώνεται.
 
«Οι συνεργάτες μου και εγώ λάβαμε αρνητική απάντηση στην πρότασή μας για εξαγορά της Παλέρμο. Τους προηγούμενους μήνες, κάλεσα τους καλύτερους επαγγελματίες για να εκπονήσουν ένα βιώσιμο πλάνο εξέλιξης του συλλόγου», ανέφερε.
 
«Νιώθω ότι τα έδωσα όλα, ενέργεια, χρόνο και χρήμα, προκειμένου να βρω έναν τρόπο να κάνω και πάλι επιτυχημένη την Παλέρμο. Για να επιτευχθεί όμως κάτι τέτοιο, έπρεπε να ισορροπήσουμε πρώτα έσοδα και έξοδα και στη βάση αυτή έκανα την πρότασή μου. Εκτιμώ την προσπάθεια του Τζαμπαρίνι για το καλό της Παλέρμο, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά για να είναι το μέλλον της βιώσιμο», πρόσθεσε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία