Την... πάτησαν Τζαμπαρίνι και Παλέρμο

01/07/2017 • 15:29
Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, Παλέρμο
  • shares
Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε επιτευχθεί πριν από αρκετούς μήνες, επρόκειτο να επικυρωθεί αυτή την εβδομάδα, αλλά, σύμφωνα με τον Τζαμπαρίνι, η οικονομική προσφορά που πήρε στα χέρια του είναι «γελοία».
 
«Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ. Η νομική πρόταση από τον Πολ Μπακαλίνι και την εταιρία Integras Capital, που έχω στα χέρια μου και μπορώ να δείξω, περιέχει μία γελοία προσφορά. Προβλέπει λιγότερα χρήματα από τα αρχικά συμφωνηθέντα σε βάθος τετραετίας και δεν προβλέπει καμία μελλοντική επένδυση στην Παλέρμο», τόνισε ο Τζαμπαρίνι.
 
«Στη συμφωνία που υπογράψαμε τον Φεβρουάριο, ο Μπακαλίνι είχε αναλάβει την υποχρέωση να αγοράσει το 100% των μετοχών και να χρηματοδοτήσει νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδο και προπονητικό κέντρο. Στην πρόταση που έλαβα τώρα, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το μέλλον της ομάδας. Οπότε δεν προχωράμε με την πώληση. Δεν θα δώσω την Παλέρμο στον πρώτο τυχόντα», κατέληξε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.