Έχουν ξεχωρίσει τον Καφού

Η περίπτωση του Καφού φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανεξάρτητα με την κατάληξη της υπόθεσης παραμονής του Γκουστάβο Πογιέτ.

Η περίπτωση του Καφού φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανεξάρτητα με την κατάληξη της υπόθεσης παραμονής του Γκουστάβο Πογιέτ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει τον Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, ο οποίος αγωνίζεται στη Γκιμαράες, με την οποία φέτος έχει δυο γκολ σε 31 συμμετοχές. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης συγκεντρώνει πληροφορίες για τον 23χρονο Πορτογάλο μεσοαμυντικό, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του. Ο Καφού δεσμεύεται έως το 2018 με την πορτογαλική ομάδα. 

Από εκεί και πέρα, ο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να έχει ξεχωρίσει επίσης τις περιπτώσεις των Λούκας Ορμπάν και Γιόαν Ταβάρες. Ο Ορμπάν αγωνίζεται ως δανεικός από τη Βαλένθια στη Λεβάντε, με την οποία φέτος έχει 14 συμμετοχές. Ο Αργεντινός αμυντικός δεσμεύεται έως το 2019 με τις «νυχτερίδες». Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να προχωρήσει κανονικά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, ενώ παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό τεχνικό, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών και τη νέα αγωνιστική περίοδο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.