Ήττα χωρίς συμπεράσματα για την ΑΕΚ (video)

Στο πρώτο της φιλικό επί Πολωνικού εδάφους, η ΑΕΚ ηττήθηκε από την περσινή πρωταθλήτρια στην δεύτερη κατηγορία Μίετζ Λέγκνιτσα με 1-0. Φυσιολογικά ανέτοιμη η ΑΕΚ που έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο με διαφορετική εντεκάδα.

Στο πρώτο της φιλικό επί Πολωνικού εδάφους, η ΑΕΚ ηττήθηκε από την περσινή πρωταθλήτρια στην δεύτερη κατηγορία Μίετζ Λέγκνιτσα με 1-0. Φυσιολογικά ανέτοιμη η ΑΕΚ που έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο με διαφορετική εντεκάδα.

Δοκάρι…και γκολ για την Μίετζ Λέγκνιτσα

Παρόλο που το πρωτάθλημα Πολωνίας ξεκινά σε δύο εβδομάδες, η ”Ένωση” μπήκε με όρεξη και έδειξε πιο έτοιμη από την Μίετζ Λέγκνιτσα που άργησε να βρει ρυθμό αλλά σκόραρε πρώτη…
-Μόλις στο 4ο λεπτό ο Λιβάια έκανε το πρώτο σουτ χωρίς να απειλήσει τον Σαπέλα.Πιο κινητική η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πρώτο τέταρτο, κρατούσε περισσότερο μπάλα αλλα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.
-Πέρασαν 18 λεπτά για να απειλήσει η Μίετζ Λέγκνιτσα, με τον Οτζάμα να πραγματοποιεί δυνατό σουτ στο δοκάρι του Τσιντώτα.
-Στο 31ο λεπτό ο Κούνιτς βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή της ΑΕΚ πλασάροντας σωστά τον Τσιντώτα μετά από όμορφη προσπάθεια του Λομποτζίνσκι και πάτημα της μπάλας από τον Μαρκίτος.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Πολωνοί απέκτησαν αυτοπεποίθηση, κυκλοφόρησαν την μπάλα και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να δημιουργήσουν έστω και μία ευκαιρία. Η ”Ένωση” μονάχα με τα φάουλ του Γκάλο και τα κόρνερ του Μάνταλου προσπαθούσε να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Σαπέλα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διαφορετική ΑΕΚ στην επανάληψη.

-Ευκαιρία με τον Μπακασέτα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Ένωση μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς στην επανάληψη.
-Κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι μετά το κόρνερ του Μπακασέτα από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
-Σουτ του Ζιελίνσκι, για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος απείλησε η Μίετζ Λέγκνιτσα, η μπάλα πέρασε μόλις έξω από το δοκάρι του Τσιντώτα.
-Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 54ο λεπτό με τον κινητικό Γιακουμάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Σαπέλα στην έξοδό του.
Η ΑΕΚ αλλαγμένη στο δεύτερο ημίχρονο, κυνήγησε την ισοφάριση, κυκλοφόρησε την μπαλα με υπομονή και έδειξε ”πιο ομάδα” από το πρώτο 45 λεπτό.
Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Αιντάρεβιτς στο 74Ο λεπτό,έβγαλε με δυσκολία σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας, η ομάδα του Ουζουνίδη απείλησε μετά από αρκετή ώρα.
-6 λεπτά πριν από το τέλος ο Αλμπάνης παραλίγο να πετύχει το πρώτο ”ανεπίσημο΄΄ γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, χάθκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ που έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση.
-Στο 90′ η ΑΕΚ άγγιξε ξανά το 1-1 με τον Μπακασέτα να σουτάρει με δύναμη αλλά να αστοχεί χωρίς ιδιαίτερη πίεση
-Στις καθυστερήσεις ο Μοράν δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Η ΑΕΚ κρατάει το δεύτερο ημίχρονο που έβγαλε διάθεση, ενέργεια αλλά την έλειψε το γκολ.
Επόμενο φιλικό προετοιμασίας για την ΑΕΚ την Παρασκευή στις 13 του μηνός απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας. 
  

Γήπεδο:«Pilkarski»

ΑΕΚ:(Ουζουνίδης)
Πρώτο ημίχρονο

16 Τσιντώτας,3 Λόπες,12Γκάλο, 15 Τσόσιτς, 33 Γιαννούτσος, 4 Οικονόμου,77 Γιούσης (Μπότος) , 8 Σιμόες, 20 Μάνταλος,17 Κλωναρίδης, 10 Λιβάγια.

ΑΕΚ
Δεύτερο ημίχρονο

16 Τσιντώτας (Γιαννίκογλου), 2 Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, 19 Τσιγκρίνσκι, 23 Χουλτ,6 Αϊντάρεβιτς, 7 Αλμπάνης, 25 Γαλανόπουλος, 39 Μοράν, 14 Μπακασέτας, 9 Γιακουμάκης.

ΜΙΕΤΣ ΛΕΓΚΝΙΤΣΑ: (Νόβακ) 1 Σαπέλα,5 Κβάμε, 22 Μπόζιτς, 16 Πάρεζ, 19 Μπάρτσακ, 6 Αγκουστίνιακ, 14 Σαντάνα, 8 Μαρκίτος, 2 Οτζάμα, 21 Κούνιτς, 
4 Λομποτζίνσκι

Live Blog AEK-Μίετς Λεγκνίτσα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.