Νέες πληροφορίες για το Season Pass του We Happy Few

H παράνοια θα κρατήσει περισσότερο καιρό απ' όσο αρχικά νομίζαμε.To We Happy Few της Compulsion...

H παράνοια θα κρατήσει περισσότερο καιρό απ’ όσο αρχικά νομίζαμε.

To We Happy Few της Compulsion Games θα εμπλουτιστεί με επιπλέον υλικό μετά την κυκλοφορία του, μέσω season pass.

Σύμφωνα με την δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, στο μέλλον θα συμπεριληφθούν τρεις νέες ιστορίες που θα εξελίσσονται στη περιοχή του Wellington Wells καθώς επίσης και το Sandbox Mode. Η εταιρεία ανάπτυξης φαίνεται να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο Sandbox Mode που είχε κάνει την παρθενική του εμφάνισή του στα αρχικά στάδια ανάπτυξης του τίτλου.

Το εν λόγω mode θα δοθεί δωρεάν χαρίζοντας στους παίκτες τα εργαλεία που χρειάζονται για να προχωρήσουν σε παραμετροποιήσεις του τίτλου. Ανάμεσα στα παραδείγματα που μοιράστηκε η εταιρεία, οι παίκτες θα μπορούν να επεκτείνουν τον κόσμο ή και το αντίθετο, να τον κάνουν πιο επικίνδυνο αφαιρώντας τις ποσότητες τροφίμων ή ακόμα προσθέτοντας επιπλέον Wellies.

Για όσους δεν γνωρίζουν, Wellies ονομάζονται οι κάτοικοι του Wellington Wells, της περιοχής όπου θα εξελίσσεται η πλοκή του τίτλου, οι οποίοι βρίσκονται υπό την επίρροια ενός ναρκωτικού ονόματι Joy.

Complete Guide to We Happy Few Preorder Bonuses and Collector's Edition

Οσων αφορά το επι πληρωμή υλικό που θα συστηθεί μέσω του Season Pass, θα διατείθεται μέσω της Deluxe έκδοσης του We Happy Few ή μεμονωμένα, και όπως προείπαμε θα περιλαμβάνει τρεις νέες ιστορίες:

Roger and James in: They Came From Below! – Οι Precocious Roger και Impetuous James ξεκινούν ένα ταξίδι με σκοπό την αναζήτηση περιπέτειας και την αγάπης, ωστόσο αυτό που ανακαλύπτουν είναι μια περίεργη τεχνολογία και μία νέα απειλή. Τα φαινόμενα απατούν. Ή μήπως όχι;

Lightbearer – Ομορφος, καλλιτέχνης και κινούμενο ερείπιο. O Nick Lightbearer είναι ο πιο γνωστός αστέρας της ροκ σκηνής του Wellington Wells. Αλλά τι είναι αυτό που τον οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Συντονιστείτε στο late show του Uncle Jack για να το ανακαλύψετε.

We All Fall Down – Όπως οι πολυφορεμένες happy masks, έτσι και οι κοινωνίες εμφανίζουν επιφανειακές ρωγμές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκαλίζουμε παλιές πληγές. Σωστά; *μετά την χρήση ενός Joy pill* Σωστά!

Δυστυχώς, δεν γνωστοποιήθηκε το πότε θα γίνουν διαθέσιμα οπότε η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει ένα μυστήριο.

Μετά από δύο χρόνια σε στάδιο early access, το We Happy Few προορίζεται να κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου για τα PlayStation 4, Xbox One, και H/Y.

Στα πλαίσια της φετινής Ε3, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της Compulsion Games, στα πλαίσια του σχεδίου της να αναβαθμίσει την first party υποστήριξη της κονσόλας της. Αυτή η κίνηση έπεισε την εταιρεία ανάπτυξης ότι μπορεί να “αφεθεί” και να κάνει αυτό τον τίτλο κάτι το ιδιαίτερο.


Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.