Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στη σημαντικότερη αναμέτρηση της δεύτερης ημέρας της δεύτερης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (19:15 Novasports2HD).

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στη σημαντικότερη αναμέτρηση της δεύτερης ημέρας της δεύτερης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (19:15 Novasports2HD). 

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα την Κυριακή. Στις 19:15 ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον ΟΦΗ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» από την εντός έδρας νίκη 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, ώστε να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία. Την ίδια ώρα, στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο, ο Άρης θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Οι «κίτρινοι» θέλουν τη δεύτερη νίκη τους στο εφετινό πρωτάθλημα, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρησής του. Ο Άρης προέρχεται από τη νίκη 3-0 επί της Λαμίας στην πρεμιέρα, ενώ η ΑΕΛ από την εκτός έδρας νίκη 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ο Άρης θα αγωνιστεί στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο, λόγω εργασιών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος, στις 21:30 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά το 1-0 επί του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο δύσκολο εκτός έδρας ματς, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018
Παναθηναϊκός-Λαμία 3-1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-1
Ατρόμητος-Ξάνθη 0-0

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018
Άρης-ΑΕΛ (19:15)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (19:15 Novasports2HD)
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (21:30 Novasports1HD)

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018
Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης (21:30 Novasports1HD)
Παναιτωλικός-ΟΦΗ (21:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.