Μάλτση: «Νιώσαμε ντροπή μετά τη χθεσινή μας εμφάνιση»

Λίγο μετά τη συγκλονιστική της εμφάνιση απέναντι στη Γαλλία, στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τενερίφης, η Εβίνα Μάλτση μίλησε... έξω από τα δόντια, επισημαίνοντας ότι η ίδια και οι συμπαίκτριές της ένιωσαν ντροπή μετά την κακή τους απόδοσή στη χθεσινή (22/9) πρεμιέρα με τον Καναδά.

Λίγο μετά τη συγκλονιστική της εμφάνιση απέναντι στη Γαλλία, στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τενερίφης, η Εβίνα Μάλτση μίλησε… έξω από τα δόντια, επισημαίνοντας ότι η ίδια και οι συμπαίκτριές της ένιωσαν ντροπή μετά την κακή τους απόδοσή στη χθεσινή (22/9) πρεμιέρα με τον Καναδά. 

«Θα ήταν όνειρο ζωής να κερδίσουμε επιτέλους τη Γαλλία», παραδέχθηκε η αρχηγός της εθνικής μπάσκετ γυναικών, που εξέφρασε πάντως παράπονα για τη διαιτησία του αποψινού αγώνα, ενώ υποσχέθηκε ότι οι διεθνείς θα τα δώσουν όλα την Τρίτη (25/9) απέναντι στη Νότια Κορέα, για να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Θα ήταν όνειρο ζωής να κερδίσουμε επιτέλους τη Γαλλία. Έχουμε φτάσει τόσες φορές στην πηγή και στο τέλος δεν τα έχουμε καταφέρει. Δε συνηθίζω να μιλάω για διαιτησία, αλλά σήμερα είδαν όλοι ότι ήμασταν πέντε και οι αντίπαλοι επτά. Σε κάθε ματς με τη Γαλλία η Καλτσίδου είναι έξω με φάουλ», υπογράμμισε αρχικά η Μάλτση και συνέχισε: «Με τρία δικά μας λάθη στο τέλος, ένα και από μένα, χάσαμε το παιχνίδι. Κρατάμε ότι βρήκαμε την ταυτότητά μας, τους εαυτούς μας, την άμυνά μας και πάμε στο ματς με τη Νότιο Κορέα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Νιώσαμε ντροπή μετά τη χθεσινή μας εμφάνιση. Μετά το χθεσινό ματς τονώσαμε την ψυχολογία μας και να θυμηθούμε πως είμαστε Έλληνες, είμαστε μαχητές, έχουμε ψυχή και κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Θα τα δώσουμε όλα απέναντι στη Νότιο Κορέα την Τρίτη, το χρωστάμε στους εαυτούς μας να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Παράπονα για για διαιτησία εξέφρασε και η Στέλλα Καλτσίδου: «Από την αρχή βάλαμε δύσκολα στη Γαλλία. Μπήκαμε να κερδίσουμε. Δεν ξέρω πώς γίνεται κάθε φορά με αντίπαλο τη Γαλλία εγώ να είμαι εκτός παιχνιδιού. Υπάρχουν φορές που το αποδέχομαι, σήμερα δεν είναι από αυτές τις φορές. Μείναμε στο παιχνίδι ως το τέλος, αλλά κάναμε κάποια λάθη στο τέλος και απέναντι σε μια τέτοια ομάδα το πληρώνεις αυτό. Οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ της Γαλλίας. Ανεβάσαμε τη δική μας ψυχολογία, γιατί χθες η εικόνα μας ήταν απογοητευτική. Δεν μπορούσαμε να δεχτούμε ότι είχαμε τέτοια εμφάνιση. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αυτή η ομάδα και τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Νότια Κορέα. Είναι θέμα ψυχής και όχι σώματος».

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, δήλωσε: «Παίξαμε τρία διαφορετικά συστήματα ζώνης. Η ομάδα δεν προετοιμάστηκε σωστά όπως πρέπει, λόγω των τραυματισμών μας. Βρίσκουμε ρυθμό μέσα από αυτούς τους αγώνες. Ελπίζω να μην μας στοιχίσει αυτό και να πάρουν τα κορίτσια την Τρίτη αυτό που αξίζουν. Το πλάνο είναι να παίξει και η Κατερίνα Σωτηρίου απέναντι στη Νότιο Κορέα (σ.σ. δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στα δύο πρώτα παιχνίδια, λόγω προβλήματος στη μέση). Δεν πρέπει να αποκλειστούμε γιατί δεν αξίζουμε κάτι τέτοιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.