Δέκα Χρόνια CineDoc: Βλέποντας τον κόσμο αλλιώς

Πότε αστείες, άλλοτε βαθιά συγκινητικές, ανατρεπτικές, παράξενες, αλλά πάντα ενδιαφέρουσες, οι ιστορίες του CineDoc φωτίζουν απροσδόκητες πλευρές του κόσμου και της ανθρώπινης κατάστασης. Φέτος το αξιόλογο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής και μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί του, από τώρα έως και τον Μάιο, με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα 18 ταινιών, το οποίο θα προσφέρει μια...

Πότε αστείες, άλλοτε βαθιά συγκινητικές, ανατρεπτικές, παράξενες, αλλά πάντα ενδιαφέρουσες, οι ιστορίες του CineDoc φωτίζουν απροσδόκητες πλευρές του κόσμου και της ανθρώπινης κατάστασης. Φέτος το αξιόλογο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής και μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί του, από τώρα έως και τον Μάιο, με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα 18 ταινιών, το οποίο θα προσφέρει μια πανοραμική εικόνα της πρόσφατης παγκόσμιας παραγωγής στον χώρο του Σινεμά τεκμηρίωσης.

Το CineDoc επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας και τεσσάρων ακόμα ελληνικών πόλεων – Θεσσαλονίκης, Βόλου, Πάτρας και Αμαλιάδας – για τη δέκατη χρονιά του.

Το ξεκίνημα της σεζόν θα μας βρει να διασχίζουμε την κινηματογραφική απόσταση από την κορυφή του Ολύμπου, με την «Επιστροφή στην Κορυφή» του Στρατή Χατζηελενούδα, έως τα Ρωσο-Ουκρανικά σύνορα και «Το Μακρινό Γάβγισμα των Σκυλιών» του Simon Lereng Wilmont, τα οποία είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και στο 20ό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Λίγα λόγια για τις ταινίες:

Επιστροφή στην Κορυφή | Στρατής Χατζηελενούδας | 96’ | Ελλάδα –  2018
Original Music: Vodka Juniors
Προβολές: Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, 19.30, Γαλλικό Ινστιτούτο, Σίνα 31 | Κυριακή 7 Οκτωβρίου, 16.00, Κινηματογράφος Δαναός, Λ. Κηφισίας 109

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.