Ούγκο Σάντσες: “Είμαι έτοιμος για τη Ρεάλ”

Μετά την απομάκρυνση του Χουλέν Λοπετέγκι και την άφιξη του Αργεντινού Σολάρι από την δεύτερη ομάδα, ως προσωρινή λύση, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σχεδόν δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τους κανόνες της ομοσπονδίας για να αποφασίσει. Αντόνιο Κόντε, Μαρτίνες και Μίκαελ Λάουντρουπ ακούγονται ως υποψήφιοι, ενώ αυτοπροτάθηκε ο Ούγκο Σάντσες μιλώντας στο ESPN.

Μετά την απομάκρυνση του Χουλέν Λοπετέγκι και την άφιξη του Αργεντινού Σολάρι από την δεύτερη ομάδα, ως προσωρινή λύση, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σχεδόν δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τους κανόνες της ομοσπονδίας για να αποφασίσει. Αντόνιο Κόντε, Μαρτίνες και Μίκαελ Λάουντρουπ ακούγονται ως υποψήφιοι, ενώ αυτοπροτάθηκε ο Ούγκο Σάντσες μιλώντας στο ESPN:

«Λίγοι στον κόσμο μπορούν να σταθούν μπροστά από αυτό αποδυτήρια αυτά και λέω στον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι είμαι έτοιμος. Εάν με καλέσει, ξέρει ήδη πού θα με βρει. Είμαι προετοιμασμένος γι ‘αυτό. Ξέρετε, Φλορεντίνο, σας περιμένω εδώ», ανέφερε. Ο Ούγκο Σάντες ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ 1985 και 1992, σημειώνοντας 209 γκολ.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει για έναν προπονητή και αυτός θα πρέπει να έχει ένα πολύ παρόμοιο προφίλ με αυτό που θέλουν οι παίκτες. Γιατί να είσαι σε αυτά τα αποδυτήρια είναι πολύ περίπλοκο, Χρειάζεται ένα παρόμοιο στυλ με εκείνο του Ντελ Μπόσκε », πρόσθεσε.

«Ο Ζιντάν είναι το παράδειγμα προφίλ που πρέπει να ψάξει η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σημαντικό να είσαι ηγέτης, γιατί οι παίκτες πρέπει να έχουν θαυμασμό για τον προπονητή. Ο Ζιντάν σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε πολλούς τίτλους. Οι παίκτες θέλουν κάποιον να σέβονται και να θαυμάζουν. Και υπάρχουν λίγοι στον κόσμο». Ως προπονητής ο Ούγκο Σάντσες ήταν στην Πούμας UNAM, τη Νεκάξα, την εθνική ομάδα του Μεξικού, την Αλμερία και την Πατσούκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.