Νίκολιτς για Βίντι, ΠΑΟΚ, κόσμο και τον όμιλο

Τι είπε ο προπονητής της Βίντι για το παιχνίδι (8/11, 19:55) με τον ΠΑΟΚ-"Δεν θα πρέπει να μείνουμε στο πρώτο παιχνίδι", ανέφερε μεταξύ άλλων

Ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς αναφέρθηκε (7/11) στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα.
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: «Δεν θα πρέπει να μείνουμε στο πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Δεν είμαστε στους ομίλους του Europa League για να παίξουμε απλώς τους αγώνες, αλλά είμαστε εδώ για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα. Εχουμε επανειλημμένα δείξει ότι είμαστε σε θέση να το κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ καίγεται για βαθμούς. Στον όμιλό μας, η Τσέλσι είναι το φαβορί με εννέα βαθμούς και οι άλλες τρεις ομάδες έχουν από τρεις. Είναι σαν να ξεκινάμε από το μηδέν. Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο, είναι ωραίο να βλέπεις ότι κινητοποιήθηκαν τόσοι άνθρωποι. Ελπίζω και στα ματς του πρωταθλήματος να έχουμε τόσο κόσμο”.
Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να πάρουν πάνω τους παιχνίδια με μία κίνηση. Φυσικά και υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο, αλλά αυτό ισχύει πριν από το παιχνίδι. Μετά θα πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο και καλό παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό. Πολλοί φίλοι μου θα έρθουν από την Ελλάδα, θέλω να αισθανθούν καλά στη Βουδαπέστη αλλά δεν θέλω να τους κάνουμε να πανηγυρίσουν νίκη του ΠΑΟΚ».
Είπε ακόμη: «Πρέπει να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ θα έχει μία διαφορετική στάση σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας. Ωστόσο δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ για τακτική πριν την αναμέτρηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.