Ακυρώθηκαν τα DLC του Final Fantasy XV

Τρία από τα τέσσερα προγραμματισμένα μελλοντικά DLC δεν θα κυκλοφορήσουν.Ο σκηνοθέτης Final...

Τρία από τα τέσσερα προγραμματισμένα μελλοντικά DLC δεν θα κυκλοφορήσουν.

Ο σκηνοθέτης Final Fantasy XV, Hajime Tabata, παραιτήθηκε από την Luminous Productions και τον όμιλο Square Enix στις 31 Οκτωβρίου 2018.

Αυτή η είδηση δόθηκε ως μέρος μιας ειδικής παρουσίασης για το Final Fantasy XV όπου επίσης ανακοίνωσε πως τρία από τα τέσσερα DLC για το Final Fantasy XV ακυρώνονται.

Ο Tabata πήρε τα ινία από τον Tetsuya Nomura ως σκηνοθέτης του Final Fantasy XV το 2013, καθώς ο Nomura αφοσιώθηκε στο Kingdom Hearts III.

Πριν από το FFXV, ο Tabata ήταν επίσης διευθυντής του Crisis Core: Final Fantasy VII και Final Fantasy Type-0.

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ο Hajime Tabata ίδρυσε την Luminous Productions, ένα παγκόσμιο στούντιο υπό την Square Enix, για να δουλέψει σε AAA παιχνίδια και να “αξιοποιήσει την καινοτόμο τεχνολογία και τη δημιουργικότητα για να αλλάξει το μέλλον του παιχνιδιού και της ψυχαγωγίας”.

Όσον αφορά τα DLC, ανακοινώθηκε ότι η παραγωγή των επεισοδίων Aranea, Lunafreya και Noctis, τα οποία ήταν μέρος του σχεδίου DLC του “Dawn of the Future”, έχει σταματήσει.

Το επεισόδιο Ardyn, το οποίο λαμβάνει χώρα 30 χρόνια πριν από την κύρια ιστορία, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019 και παρουσιάστηκε ένα teaser.

Το Final Fantasy XV Episode Ardyn Prologue αποκαλύφθηκε επίσης και θα είναι ένα σύντομο teaser που θα οδηγήσει στο επεισόδιο Ardyn και θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη στις 15 Δεκεμβρίου 2018 και 10 Ιανουαρίου 2019.

Εκτός από τα DLC, το Final Fantasy XV Multiplayer Comrades θα έχει αυτόνομη κυκλοφορία για το PlayStation 4 και το Xbox One και θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου 2018.

Αυτή η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει νέα bosses, κοστούμια και όπλα και θα διατίθεται δωρεάν για όσους έχουν ήδη αγοράσει μια προηγούμενη έκδοση Comrades, ενώ θα κοστίζει $9,99 για τους νέους παίκτες.

Τέλος, το Final Fantasy XV θα έχει συνεργασία με το Final Fantasy XIV με το “Adventurer from Another World” και θα ξεκινήσει επίσης στις 12 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Noctis θα ταξιδέψει με “το μυστηριώδες Miqo’te, την Y’hhimei στο Perpetouss Keep, το οποίο ολοκληρώνεται με μια σκληρή μάχη εναντίον του primal Garuda από το Final Fantasy XIV Online”.

Η ολοκλήρωση της αποστολής θα δώσει στους παίκτες αντικείμενα με θέμα το Final Fantasy XV για χρήση στο παιχνίδι.

Μετά την κυκλοφορία του, το Final Fantasy XV είχε πολύ αισιόδοξα πλάνα, συμπεριλαμβανομένων του πρώτου γύρου από DLC stories,του Noctis στο Tekken 7 και την κυκλοφορία του Final Fantasy XV: Pocket Edition, αλλά και την PSVR εμπειρία του Monster of the Deep.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.