Είναι ξανά ντέρμπι

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται το Σάββατο τη Μπάγερν Μονάχου (19:30) για την 11η Αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με το φετινό Klassiker να έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία μετά από χρόνια.

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται το Σάββατο τη Μπάγερν Μονάχου (19:30) για την 11η Αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με το φετινό Klassiker να έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία μετά από χρόνια.

Η Ντόρτμουντ, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, τέσσερις πόντους μπροστά από την Μπάγερν. Με νίκη οι γηπεδούχοι κάνουν σημαντικό βήμα για να αμφισβητήσουν την εξαετή κυριαρχία των Βαυαρών, οι οποίοι λίγες μέρες μετά το τρίποντο στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της ΑΕΚ, θέλουν να ξαναμπούν στη μάχη του τίτλου.

Είναι η πρώτη φορά από την 30ή Αγωνιστική της σεζόν 2011-12 που η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Μπάγερν ενώ είναι μπροστά της στην βαθμολογία, με τους σημερινούς γηπεδούχους να έχουν μόνο μία νίκη στα τελευταία οκτώ ντέρμπι πρωταθλήματος, έχοντας χάσει 6-0 τον περασμένο Μάρτιο στο Μόναχο. 

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν έχουν στη διάθεσή τους Σμέλτσερ, Μπούρνιτς, Γκόμες, Ρόντε και Ίζακ, ενώ οι Βαυαροί θα παίξουν χωρίς τους Κομάν, Ρόμπεν, Τιάγκο και Τολισό.

Πιθανές ενδεκάδες:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Φαβρ):
Μπούρκι – Πίστσεκ, Ακάντζι, Ζαγκαντού, Χακίμι – Βίτσελ, Ντιλέινι – Σάντσο, Λάρσεν, Ρόις – Αλκάθερ.
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. (Κόβατς): Νόιερ – Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα – Μαρτίνεθ, Γκναμπρί, Μίλερ, Χάμες – Γκναμπρί, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.