501st: Η επίλεκτη Λεγεώνα του Darth Vader έρχεται στο AthensCon

Όλοι οι SW fans ενωθείτε!Η επίλεκτη Λεγεώνα του Darth Vader η 501st θα έρθει στο AthensCon 2018...

Όλοι οι SW fans ενωθείτε!

Η επίλεκτη Λεγεώνα του Darth Vader η 501st θα έρθει στο AthensCon 2018 για να εγκαινιάσει επίσημα την ίδρυση και λειτουργία του 501st Hellenic Outpost!

H 501st Legion είναι ένας οργανισμός ο οποίος αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές και δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει τους fans των στολών σε ένα σώμα με συλλογική δράση. Ο σκοπός της είναι η προώθηση του ενδιαφέροντος για το Star Wars μέσω της κατασκευής και επίδειξης ποιοτικών στολών και τη διευκόλυνση της χρήσης των στολών αυτών σε events σχετικά με το Star Wars καθώς και σε δράσεις εθελοντισμού και φιλανθρωπικών έργών. Οι στόχοι της συνοψίζονται στα εξής:

1. Προώθηση του ενδιαφέροντος για το Star Wars
Καθώς το fandom του Star Wars αναζωογονήθηκε τα τελευταία χρόνια με τις νέες ταινίες και σειρές, οι νέες γενιές αναζητούν τρόπους για να εκδηλώσουν το πάθος τους για τη σύγχρονη μυθολογία που δημιούργησε ο George Lucas. Η 501st Legion ενώνει αυτούς τους fans, διαιωνίζοντας την εποποιια του Star Wars.

2. Διάδωση της χρήσης των στολών
Κάποιοι fans συλέγουν φιγούρες, αλλοί θέλουν να γίνουν φιγούρες. Δεν υπάρχει δυνατότερη εκδήλωση του πάθους ενός fan από το να δημιουργήσει ο ίδιος ένα λεπτομερές αντίγραφο της στολής ενός κλασικού “κακού” του Star Wars και τίποτα δε συγκρίνεται με την αίσθηση που δημιουργείται όταν φέρνουμε τους χαρακτήρες του Star Wars στον πραγματικό κόσμο και μοιραζόμαστε έτσι τη μαγεία με τους άλλους.

3. Συνεισφορά
Ο οργανισμός της 501st Legion ιδρύθηκε για να δώσει συλλογική ταυτότητα στους fans που ενδιαφέρονται για τις στολές, αλλά αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι η χρήση των στολών αυτών για καλό σκοπό, όπως οι έρανοι, το φιλανθρωπικό έργο και ο εθελοντισμός.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους εκπροσώπους της 501st Λεγεώνας που θα ταξιδέψουν από την Γερμανία και βγείτε φωτογραφίες μαζί τους!


Το AthensCon 2018 θα πραγματοποιηθεί 1&2 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.