Μαθεύτηκε η origin έμπνευση της κινηματογραφικής “Captain Marvel”

"...και κατά κάποιον τρόπο μπερδεύει."Την άνοιξη, και συγκεκριμένα, τον Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα η...

“…και κατά κάποιον τρόπο μπερδεύει.”

Την άνοιξη, και συγκεκριμένα, τον Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα η ταινία “Captain Marvel”, και οι πληροφορίες για την έμπνευση και την υπόθεση της όσο πάνε και μαζεύονται.

Νωρίτερα, μάθαμε για το τι σκοπεύει να αφηγηθεί η ταινία, μέσα από τη δήλωση του Προέδρου του Marvel Studios, Kevin Feige. Κατά τα λεγόμενα του, “[…] ενώ πρόκειται για μία ιστορία προέλευσης της ηρωίδας μας, είναι ένας πολύ διαφορετικός τρόπος ενός origin, τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποκαλύψουμε στο κοινό”.

Αυτή του τη δήλωση συμπλήρωσε πρόσφατα, σύμφωνα με το comicbook. Δίνοντας συνέντευξη στο Bionic Buzz ο Feige ξεκαθάρισε το τοπίο, γνωστοποιώντας στο κοινό από πιο κόμικ ήρθε η έμπνευση της ερχόμενης ταινίας.

“Αυτή [η ταινία] που κάνουμε βασίζεται στην Carol Danvers, και συγκεκριμένα, σε αυτή της Kelly Sue DeConnick η οποία εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια. Αλλά πραγματικά αποτελεί έμπνευση για εμάς”.

Η DeConnick, συγγραφέας κόμικ, έχει εμπειρία αρκετών χρόνων στη Marvel, και γνωστή συμμετοχή στην ιστορία της “Captain Marvel”. Με την ηρωίδα ασχολήθηκε μεταξύ των ετών 2012-2013 και 2014-2015, ενώ το κόμικ της “Captain Marvel: Earth’s Mightiest Hero” έλαβε εξαιρετικές κριτικές και την αποδοχή του αναγνωστικού κοινού.

Όσον αφορά τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστεί η ιστορία προέλευσης της Carol Danvers, ο Feige δήλωσε ότι, “Ναι, η ιστορία του ‘Captain Marvel’ θα πάει πίσω, και κατά κάποιον τρόπο μπερδεύει”.

Σχετικά με την υπόθεση, και νωρίτερα τον Σεπτέμβριο είχαμε ακούσει για μία εσωτερική σύγκρουση στον ψυχικό κόσμο της Carol Danvers, ανάμεσα στην ανθρώπινη και την Kree πλευρά της.

Το “Captain Marvel” κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, και μέχρι τώρα έχουν αποκαλυφθεί αρκετά στοιχεία, αλλά όχι κάποιο που να αφορά αυτή την πλευρά της ταινίας. Την ηρωίδα, που θεωρείται η δυνατότερη του MCU, θα ενσαρκώσει η Brie Larson, και έχει δείξει ήδη στο κοινό τη δυναμική της μέσω της επίσημης αφίσας για την ταινία. Το trailer της ταινίας κυκλοφόρησε νωρίτερα, και το IGN ανέλυσε, καρέ προς καρέ, κάθε σκηνή που είδαμε.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι Anna Boden και Ryan Fleck σε σενάριο των Flahive, Carly Mensch, Meg LeFauve, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet. To cast περιλαμβάνει τους Clark Gregg, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace, και Jude Law.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.