Παραίτηση Μίχελ από τον ΠΑΟΚ!

Ο Σλοβάκος αποτελεί παρελθόν από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, καθώς η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση. Νέος αθλητικός διευθυντής, ο Μάριο Μπράνκο.

Ο Λούμπος Μίχελ παραιτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από την “ασπρόμαυρη” διοίκηση και πλέον ο Σλοβάκος αποτελεί παρελθόν.
Ο Μίχελ αποχωρεί από τη διοίκηση της ομάδας, αποχωρεί και από τη θέση του αθλητικού διευθυντή και τη θέση αυτή αναλαμβάνει ο Μάριο Μπράνκο.
Εδώ και καιρό, ειδικά από την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει (23/8) την έναρξη της συνεργασίας με τον 43χρονο Πορτογάλο, Μάριο Μπράνκο, με τον τίτλο του Διευθυντή Ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος, ακούγοντας διάφορα σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας με τον Λούμπος Μίχελ. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ως εξής: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως έγινε δεκτή η παραίτηση που υπέβαλε ο Λούμπος Μίχελ από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. και του Αθλητικού Διευθυντή.
Ο κ.Μίχελ θα παραμείνει σε θέση εξωτερικού συμβούλου για θέματα ποδοσφαίρου και τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Μάριο Μπράνκο. Η συμβολή του κ.Μίχελ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε θερμά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.