Μελισσανίδης: “Κάνουμε πράξη όσα είπαμε” (video)

Για τη δημιουργία του Προσφυγικού Μουσείου που θα στεγαστεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ αναφέρθηκε και στην ανέγερση του γηπέδου.

Για τη δημιουργία του Προσφυγικού Μουσείου που θα στεγαστεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ αναφέρθηκε και στην ανέγερση του γηπέδου. 

O ισχυρός άνδρας της Ένωσης μίλησε αρχικά για την παρουσία πολλών σημαντικών ανθρώπων στην εκδήλωση στο Μουσείο της: «Σήμερα θεωρώ ότι είναι μια ακόμα σημαντική μέρα, είναι μια μέρα για τον προσφυγικό ελληνισμό. Εκτός από το γήπεδο που φτιάχνουμε, δημιουργούμε και αυτό το μουσείο που θα καλύψει όλη την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού. Θέλω να πιστεύω ότι δημιουργείται κάτι ξεχωριστό στο Μουσείο αυτό που θα στεγαστεί στο γήπεδο της ΑΕΚ. Η παρουσία τόσο σημαντικών ανθρώπων εδώ σήμερα άλλωστε σημαίνει πολλά».

Όσο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και το αν νιώθει περήφανος: «Δεν είναι θέμα αν εγώ νιώθω περήφανος. Απλώς κάνουμε πράξη όλα όσα είχαμε πει. Το γήπεδο τρέχει, το Μουσείο το ξεκινάμε και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όλα όπως τα θέλουμε. Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο της παρουσίασης του Προσφυγικού Μουσείου ο Δημήτρης Μελισσανίδης δάκρυσε στα λόγια της Γιώτας Λύδια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.