Ντέιβιντ Μπλατ: “Μόνο με συγκέντρωση θα νικήσουμε τη Φενέρ” (video)

Στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε αύριο στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μίλησε αποκλειστικά στη Nova ο προπονητής του Ολυμπιακούς Ντέιβιντ Μπλατ. Να τι είπε:

Στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε αύριο στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μίλησε αποκλειστικά στη Nova ο προπονητής του Ολυμπιακούς Ντέιβιντ Μπλατ.

Διαβάστε τι είπε:

“Η Φενέρμπαχτσε είναι μία ομάδα με συνέχεια και συνέπεια στη διοργάνωση, με καλό κόουτς, σε υψηλό επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια γι αυτό και πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και κυρίως συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη”.

-Μετά την ήττα από Παναθηναϊκό έχει επανέλθει, έχει αναδιοργανωθεί η ομάδα σας;

“Αυτό δεν είναι στο δικό μου μυαλό. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε ότι έχει γίνει στο παρελθόν, άρα πρέπει πάντα να κοιτάς μπροστά και να είσαι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση”.

-Για την πιθανή επιστροφή του Στρέλνιεξ ανέφερε:

“Έχει κάνει κάποιες προπονήσεις τις δύο τελευταίες ημέρες και θα δούμε αν είναι ικανός να παίξει σε ένα δύσκολο παιχνίδι, θα δοκιμαστεί και αύριο, αλλά δεν θα τον πιέσουμε αν δεν είναι έτοιμος εκατό τοις εκατό”.

-Οι μονομαχίες με τον Ομπράντοβιτς είχαν πάντα ενδιαφέρον. Τώρα που είστε και οι δύο σε τοπ επίπεδο ποια είναι η γνώμη σας;

“Και οι δύο έχουμε μεγάλες καριέρες κι έχουμε προπονήσει σπουδαίες ομάδες. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές στο υψηλότερο επίπεδο κι έχουμε προσπαθήσει ο καθένας να πετύχει το καλύτερο για την ομάδα του. Έχει τον σεβασμό μου ως κόουτς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.