Δύσκολα θα γίνει προσθήκη στο «τριφύλλι»

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζουν πως δε θα προχωρήσουν σε άλλη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, αν δε βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζουν πως δε θα προχωρήσουν σε άλλη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, αν δε βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά το προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν καταλήξει πως προτεραιότητα θα αποτελέσει για τους ίδιους να παραμείνει το ρόστερ της ομάδας ως έχει και εφόσον υπάρξει κάποια καλή περίπτωση, να υπάρξουν κινήσεις για την απόκτησή του. 

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής, που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι στιγμής στα παιχνίδια των «πράσινων». Οι Εμμανουηλίδης, Βέργος, Τζανδάρης και Στάικος αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο Δώνης έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, για τις οποίες καταστρώνει τα πλάνα του και παράλληλα περιμένει την επιστροφή των διεθνών παικτών, για να μπει η προετοιμασία στην τελική ευθεία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.