Τσιντώτας: ” Δεν τελείωσε τίποτα” (video)

Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να επιστρέψει στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Ο τερματοφύλακας της 'Ένωσης" μίλησε για την επιστροφή της ΑΕΚ στα θετικά αποτελέσματα και το... πείσμα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το διάστημα της διακοπής και τη δουλειά που έγινε σε αυτό το διάστημα είπε: “Μπορέσαμε και δουλέψαμε σε κάποιες αδυναμίες που είχαμε και θα φανούμε πιο έτοιμοι και δουλεμένοι σαν ομάδα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να βγάλουμε αντίδραση. Είμαστε όλοι νευριασμένοι που χάνουμε βαθμούς. Προσπαθούμε να δουλεύουμε σαν ομάδα μετά από τα άσχημα αποτελέσματα για να το αλλάξουμε. Μόνο μέσα από τη δουλειά και ως ομάδας θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι οι αντίπαλοι θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και ότι θα είναι δυσκολότερο να μείνουμε στην κορυφή. Για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όλες οι ομάδες θα έχουν άσχημα αποτελέσματα. Είναι και η τύχη που παίζει ρόλο, για παράδειγμα δεν την είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι”.

Για τον ανταγωνισμό του με τον Μπάρκα και την πίεση του πρωταθλητισμού ανέφερε: “Πίεση υπάρχει πάντα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι δύσκολη έδρα. Αν κάμουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πέρυσι έπαιζα εγώ φέτος ο Βασίλης, σημασία έχει το καλό της ομάδας”. 

Για το παιχνίδι που ακολουθεί δήλωσε: “Μας θυμώνει όταν κάτι δεν πάει καλά. Όλοι θέλουμε και δουλεύουμε καθημερινά για να επανέλθουμε στο σημείο που θέλουμε ως ομάδα. Ο Παναιτωλικός έχει καλό προπονητή αλλά και παίκτες και τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο, όμως θεωρώ πως εμείς πρέπει σαν ΑΕΚ να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να εξαρτάται από εμάς το αποτέλεσμα. Σίγουρα όλοι έχουν παραπάνω κίνητρο επειδή παίζουν απέναντι στην πρωταθλήτρια”.

Για Τσάμπιονς Λιγκ και την προσπάθεια της ‘Ενωσης ανέφερε: “Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουμε πάρει αυτό που θα  θέλαμε. Νομίζω θα μπορούσαμε να έχουμε βαθμό ή βαθμούς ήδη. Απολαμβάνουμε τα παιχνίδια και κερδίσαμε εμπειρίες από αυτά είτε αγωνιστήκαμε είτε όχι. Ο Άγιαξ είναι πολύ καλή ομάδα όμως έχουμε πεισμώσει και θέλουμε κι εμείς να πάρουμε κάτι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.