Στην Αυστρία για την πρόκριση η ΑΕΚ

Με στόχο να υπερασπιστεί το +4 του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (24/11, 20:00) στην Αυστρία τη Μπρέγκεντς, στον αγώνα ρεβάνς της Γ΄ φάσης του Challenge Cup ανδρών στο χάντμπολ.

Με στόχο να υπερασπιστεί το +4 του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (24/11, 20:00) στην Αυστρία τη Μπρέγκεντς, στον αγώνα ρεβάνς της Γ΄ φάσης του Challenge Cup ανδρών στο χάντμπολ. Η Ένωση, που ήταν φιναλίστ στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, επικράτησε 29-25 στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ, την προηγούμενη εβδομάδα (16/11), αποτέλεσμα που της δίνει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «16». Η διαφορά των τεσσάρων τερμάτων αποτελεί ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας, δεν αποτελεί όμως «δικλείδα» πρόκρισης και η ομάδα του Νίκου Γραμματικού θα χρειαστεί πιθανότατα να δώσει μάχη για να πάρει το εισιτήριο, απέναντι σε έναν έμπειρο και αξιόμαχο αντίπαλο.

Σημειώνεται ότι, για να περάσει στους «16», η ΑΕΚ χρειάζεται νίκη, ισοπαλία ή ήττα με διαφορά μέχρι τρία γκολ. Αν η Μπρέγκεντς επικρατήσει με διαφορά τεσσάρων τερμάτων, μετράνε τα εκτός έδρας γκολ, ενώ, σε περίπτωση επανάληψης του ίδιου σκορ (29-25), η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νορβηγοί Μπράσεθ και Σούντετ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.