Κινείται για επιθετικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από τώρα την αναζήτηση του εκλεκτού που θα κληθεί να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης από τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μελετούν ήδη αρκετές περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από τώρα την αναζήτηση του εκλεκτού που θα κληθεί να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης από τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μελετούν ήδη αρκετές περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες αναζητούν έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, καθώς δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι με τις έως τώρα αποδόσεις των Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. 

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Μπράγκα, μετά τον δανεισμό του, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να διακόψουν τον δανεισμό του. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την πλευρά του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τις εισηγήσεις του Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του στη γαλλική αγορά, για την εύρεση ενός επιθετικού, που θα δώσει άμεσα λύσεις στην ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.