Γιουνές, δοκάρια και γκολ… (video)

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που όλα έγιναν μετά το 60' ο Άρης πέτυχε δύο γκολ με τον Γιουνές στις καθυστερήσεις, απάντησε στο πρώτο του Σασί με τη φανέλα του ΟΦΗ και έφυγε με το τρίποντο από το Ηράκλειο έχοντας σημαδέψει και πέντε φορές τα δοκάρια.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι με 3 στόπερ και σε σχηματισμό 3-5-1, επιχειρώντας να βελτιώσει το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού και να μην επιτρέψει στον Άρη να πατήσει πολλές φορές την περιοχή του Στρέζου. Ο Άρης με 4-2-3-1, στόχο να ελέγξει το παιχνίδι, να έχει την κατοχή της μπάλας και να αξιοποιήσει τις όποιες ευκαιρίες στο παιχνίδι. 


Καλύτερος ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο


Ο Άρης είχε περισσότερες στιγμές στην περιοχή του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο Πρώτα στο 16’ με σουτ από τον  Μαρτίνες έξω από την περιοχή και στη συνέχεια στο 23’ με ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Μπρούνο Γκάμα, όταν η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.Στο 28’ πλασέ του Ντιγκινί στην αγκαλιά του Στρέζου  και ένα λεπτό αργότερα η σημαντική ευκαιρία του Άρη με τον Βέλεφ να απειλεί με προβολή από την καρδιά της περιοχής και τον Στρέζο να επεμβαίνει για να κρατήσει το μηδέν. Στο 34’ πολύ καλή προσπάθεια του Γκαρσία που μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και πιεζόμενος από τον Παπάζογλου δεν κατάφερε να πλασάρει τον Στρέζο όπως θα ήθελε. Ο ΟΦΗ επιχείρησε να απειλήσει λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του Κυριακίδη να μη δημιουργεί πρόβλημα στον Κουέστα.


Εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο


Ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως σε αυτό το διάστημα οι ομάδες δημιούργησαν κλασσικές ευκαιρίες κάτι που δεν είχε γίνει στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.
Στο 56′ ο Άρης βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Γκαρσία όμως από το σουτ στην κίνηση η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Στρέζου.
Στο 59′ ήταν η σειρά της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου να χάσει ευκαιρία και μάλιστα διπλή. Πρώτα με τον Βουό και στη συνέχεια της φάσης με τον Ποτουρίδη να σημαδεύουν τον πεσμένο στο έδαφος Κουέστα.
Σε διάστημα 4ων λεπτών από το 67’ έως το 70’ ο Άρης είχε σημαντικότατες ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα, σημαδεύοντας δύο φορές τα δοκάρια του Στρέζου. Πρώτα στο 67′ με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Γιουνές και στη συνέχεια στο 70′ με εκπληκτικό σουτ από τον Γκαρσία και τον Στρέζο να συμμετέχει στη φάση αλλάζοντας την πορεία της μπάλας που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει κόρνερ.
Στο 75′  και μετά από σέντρα του Πλατέλα από αριστερά, κεφαλιά του Σασί στα δίχτυα, με τον ΟΦΗ παίρνει προβάδισμα μετά τις δύο σημαντικές χαμένες ευκαιρίες και τα δοκάρια του Άρη.
Όσα δεν κατάφερε ο Άρης στο ενενηντάλεπτο τα πέτυχε στις καθυστερήσεις σημαδεύοντας πάντως και πάλι τα δοκάρια! 
Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιουνές σημαδεύει πρώτα το αριστερό δοκάρι του Στρέζου, η μπάλα πηγαίνει στη συνέχεια στο δεξί και στρώνεται και πάλι στον επιθετικό του Άρη για το 1-1.
Στο 4ο των καθυστερήσεων πάλι από εκτέλεση κόρνερ, παίρνει την κεφαλιά ο Γιουνές, η μπάλα χτυπά στο δοκάρι για 5η φορά για τον Άρη, όμως στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα για την μεγάλη ανατροπή του Αρη στις καθυστερήσεις!

Σε 78 δευτερόλεπτα στον επιπλέον χρόνο τα δύο γκολ της ανατροπής του Άρη στο παιχνίδι.


ΟΦΗ:
Στρέζος, Κομεσίδης (46′ Σασί), Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Κυριακίδης (74′ Οικονόμου), Πλατέλας, Νάστος, Κοροβέσης, Κουτσιανικούλης (90′ Μιχόγεβιτς), Βουό.

 Άρης:
Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεφ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (80 Μενέντες), Μπάσα (72′ Μαντίγια), Σιώπης, Γκαρθία, Μαρτίνες (57′ Γιουνές), Γκάμα, Ντιγκινί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.