Βιάλι: «Νιώθεις πως είναι δικό σου λάθος»

Ο Τζιανλούκα Βιάλι αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που έχει υπογραμμίζοντας πως ένιωσε ντροπή για τα αγαπημένα του πρόσωπα που υπέφεραν, ενώ νόμιζε πως ήταν ένα δικό του λάθος.

Ο Τζιανλούκα Βιάλι αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που έχει υπογραμμίζοντας πως ένιωσε ντροπή για τα αγαπημένα του πρόσωπα που υπέφεραν, ενώ νόμιζε πως ήταν ένα δικό του λάθος. Ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής έγραψε για τη «μάχη» του κατά του καρκίνου στην αυτοβιογραφία του, μέρος της οποίας δημοσιοποίησε η εφημερίδα «Corriere della Sera». 

Αρχικά, ο Βιάλι έγραψε: «Θα ήταν καλύτερα να μην γράψω γι’ αυτό, αλλά ήταν αδύνατον. Ήταν μέρος της ζωής μου, έπρεπε να το αντιμετωπίσω με θάρρος και έμαθα κάτι από αυτό. Ήξερα ότι ήταν δύσκολο να το πω στην οικογένειά μου. Δεν θέλεις να βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς να υποφέρουν. Νιώθεις ντροπή, νιώθεις πως η όλη κατάσταση είναι δικό σου λάθος. Φορούσα ένα πουλόβερ κάτω από την μπλούζα μου ώστε να μην παρατηρεί κανείς τίποτα. Ήθελα ο κόσμος να βλέπει τον συνηθισμένο Βιάλι. Μετά από λίγο αποφάσισα να πω τα πάντα και να γράψω ένα βιβλίο γι’ αυτό».

Στη συνέχεια, ο Βιάλι υπογράμμισε: «Δεν ξέρω πως θα καταλήξει. Ελπίζω η ιστορία μου να φανεί χρήσιμη σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο στον δρόμο τους. Ελπίζω το βιβλίο μου να βοηθήσει κάπως. Το 10% της ζωής μας φτιάχνεται από αυτά που μας συμβαίνουν, το 90% φτιάχνεται από το πώς τα αντιμετωπίζουμε. Ελπίζω η ιστορία μου να βοηθήσει εκείνους που μάχονται. Θα ήθελα να συναντήσω κάποιον και να μου πει: «Δεν τα παράτησα χάρη σε σένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.