Το The Legend of Zelda: Skyward Sword στο Nintendo Switch;

Δεν είναι επίσημο, αλλά οι φήμες οργιάζουν.Ο παραγωγός του Zelda, Eiji Aonuma, μας έδωσε μερικές...

Δεν είναι επίσημο, αλλά οι φήμες οργιάζουν.

Ο παραγωγός του Zelda, Eiji Aonuma, μας έδωσε μερικές ελπίδες ότι το Skyward Sword ίσως έρθει στο Switch.

Ο Aonuma εμφανίστηκε στη συναυλία του Legend of Zelda που έγινε στην Οσάκα της Ιαπωνίας την προηγούμενη βδομάδα. Όμως δεν περιορίστηκε σε μια απλή εμφάνιση αφού αποφάσισε μάλιστα να ανέβει στη σκηνή. Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με το Eurogamer, έκανε έναν υπαινιγμό, χωρίς να το επιβεβαιώνει ωστόσο, ότι ίσως έχουμε ένα πιθανό remaster του Skyward Sword για το Switch.

“Ξέρω τι σκέφτεστε. Το Skyward Sword στο Switch, ε;” φαίνεται να είπε μεταξύ άλλων.

Οι fans ανταποκρίθηκαν με τεράστιο ενθουσιασμό όμως εκεί είναι που ο Aonuma αποφάσισε να κατέβει από τη σκηνή. Η αλήθεια πάντως είναι ότι κανένας από τη Nintendo δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο οπότε δύσκολα μπορούμε να πάρουμε μια τέτοια ανακοίνωση στα σοβαρά.

Παρόλα αυτά πάντως υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να είμαστε αισιόδοξοι. Καταρχάς η Nintendo έχει ήδη βγάλει remaster τα προηγούμενα παιχνίδια της σειρά. Τα Ocarina of Time, Majora’s Mask, The Wind Waker και Twilight Princess έχουν κυκλοφορήσει σε Switch τα τελευταία εφτά χρόνια. Το Skyward Sword είναι το επόμενο χρονικά στη σειρά επομένως ένα remaster για το Switch μοιάζει αρκετά πιθανό.

Το Eurogamer επίσης αναφέρει ότι η Nintendo θέλει να βγάζει ένα Zelda για το Switch το χρόνο. Το Breath of the Wild κυκλοφόρησε το 2017 ενώ το 2018 η εταιρεία αφιερώθηκε στο Hyrule Warriors που κυκλοφόρησε στο Wii U. Έχοντας λοιπόν τόσο κενό μεταξύ δύο παιχνιδιών στο Switch είναι πιθανό το sequel του Breath of the Wild να κυκλοφορήσει και αυτό στη συγκεκριμένη κονσόλα.

Αν γυρίσουμε λίγα χρόνια πίσω μάλιστα, στο 2016, ο Aonuma είχε δηλώσει ότι ένα Skyward Sword remaster ήταν κάτι παραπάνω από πιθανό.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα πάντως, μάθαμε ότι η Nintendo ψάχνει προσωπικό για ένα νέο Zelda. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και τις φήμες που ακούγονται ότι το Zelda θα έρθει και στα smartphones.

Σύντομα θα ξέρουμε τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και θα φροντίσουμε να είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.