“Κλείδωσε” την πρόκριση με πεντάρα η Μπάγερν!

Σαρωτική ήταν η Μπάγερν Μονάχου στο "Allianz Arena", συντρίβοντας με 5-1 την Μπενφίκα σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Champions League. Ρόμπεν και Λεβαντόφσκι πέτυχαν από δύο γκολ.

Σαρωτική ήταν η Μπάγερν Μονάχου στο “Allianz Arena”, συντρίβοντας με 5-1 την Μπενφίκα σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Champions League. Οι Βαυαροί θύμισαν το …φόβητρο του κοντινού παρελθόντος, έριξαν στο …καναβάτσο τους Πορτογάλους και πέρασαν μια – σπάνια για φέτος – όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά. 

O Άριεν Ρόμπεν ήταν …ασταμάτητος και έβαλε την υπογραφή του με δύο υπέροχα γκολ! Ο Ολλανδός ήταν αυτός που πέρασε τη …μισή άμυνα της Μπενφίκα στο 13ο λεπτό και με εντυπωσιακό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου για να κάνει το 1-0. 

Η Μπενφίκα προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η Μπάγερν ήταν σε καλή βραδιά και ο Ρόμπεν σε ακόμα καλύτερη. Ο 34χρονος σταρ των Βαυαρών με ένα σόλο ταλαιπώρησε τον Κόντι και την κατάλληλη στιγμή σούταρε, για να κάνει το 2-0.

Τη …σκυτάλη πήρε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός έκανε με κεφαλιά στο 36ο λεπτό το 3-0 και πέτυχε το 50ο του τέρμα στο Champions League. 

Η Μπενφίκα μπήκε με …γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Τζέντσον Φερνάντες στο 46′ μείωσε σε 3-1, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την …τελευταία τους λέξη.

Ο Λεβαντόφσκι – και πάλι με κεφαλιά – έκανε το 4-1 στο 51ο λεπτό και ο θρίαμβος των Βαυαρών ολοκληρώθηκε στο 76ο λεπτό με το γκολ του Φρανκ Ριμπερί. 

Αυτή η νίκη της Μπάγερν οριστικοποίησε και την πρόκριση των Γερμανών στην επόμενη φάση του Champions League, καθώς η ομάδα του Νίκο Κόβατς βρίσκεται στην κορυφή του 5ου ομίλου με 13 βαθμούς και θα αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική στο Άμστερνταμ κόντρα στον δεύτερο Άγιαξ, για την πρωτιά. 

“Μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως είτε παίζουμε στο Champions League, είτε σε μεγάλα παιχνίδια πρωταθλήματος, μπορείτε να δείτε τις δυνατότητες της ομάδας μου. Όμως όταν παίζουμε με λίγο μικρότερες ομάδες, κάποιες φορές δεν παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Πρέπει να δίνουμε το καλύτερο που έχουμε και στα 90 λεπτά, όπως κάναμε στο ματς με τη Μπενφίκα”, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς. 

” Είχαμε ένα αγωνιστικό πλάνο, αλλά δεν το ακολουθήσαμε. Δεν ήμασταν επιθετικοί, κάναμε λάθη και φυσικά η Μπάγερν ήταν ανώτερη”, είπε ο απογοητευμένος προπονητής της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.