Οικονόμου: “Θα κάνουμε ότι μπορούμε”

Ο Νίκος Οικονόμου ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΚΑΕ Πανιώνιος, ενώ παράλληλα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των "κυανέρυθρων". Ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να είναι "μαζεμένος" στις προγραμματικές του δηλώσεις.

Ο Νίκος Οικονόμου ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΚΑΕ Πανιώνιος, ενώ παράλληλα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των “κυανέρυθρων”. Ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να είναι “μαζεμένος” στις προγραμματικές του δηλώσεις. 

“Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρεχούσης περιόδου και με δικαίωμα ανανέωσης της ΚΑΕ για τις περιόδους 2019-2020 και 2020-2021, εφόσον επιτυγχάνεται, τουλάχιστον, ο στόχος της συνεχούς συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Οικονόμου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα μπάσκετ.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι στον Πανιώνιο που έχω παίξει μπάσκετ, ήμουν ασίσταντ κόουτς και πρώτος προπονητής στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Πρέπει να γνωρίσω τους παίκτες και να διαπιστώσω σε ποιά κατάσταση βρισκόμαστε. Ο Πανιώνιος έχει σημειώσει δυο νίκες και έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, γιατί πρόκειται για το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι ισόβαθμες. Θέλει πολλή δουλειά, έχουμε δρόμο και υπόσχομαι μόνο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μην αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος, με την παραμονή του στην Α1 κατηγορία που είναι ο κύριος στόχος του.

Έχουμε δεί ποιά είναι η δύναμη του κόσμου του Πανιωνίου και το γνωρίζουν όλοι στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά αναμφίβολα χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο, γιατί ειδικά στην έδρα μας αποκτούμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.