«Κλειστά» χαρτιά …

Η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα στην Τσέλσι και τον ΠΑΟΚ πλησιάζει. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε χτες την τελευταία προπόνηση, δίχως ο Ρουμάνος τεχνικός ν’ αποκαλύψει τις τελικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα.

Η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα στην Τσέλσι και τον ΠΑΟΚ πλησιάζει. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε χτες την τελευταία προπόνηση, δίχως ο Ρουμάνος τεχνικός  ν’ αποκαλύψει τις τελικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα. Η ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών ωστόσο ήταν κάτι που τονίστηκε από τον ίδιο κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου. Αυτό σημαίνει πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει την ευχέρεια των επιλογών και το όποιο βάρος μετατίθεται στη στρατηγική. Στο πώς περιμένει δηλαδή να ξεκινήσει ο αγώνας, την πίεση που αναμένεται να ασκήσουν οι Άγγλοι εξ αρχής και πώς θα προσπαθήσει να το διαχειριστεί στην πορεία της αναμέτρησης. Ισως γι’ αυτό κι οι επιλογές που έχει δείξει να τους δίνει προβάδισμα ….
Σύμφωνα μ’ αυτές, στο 4-2-3-1, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στην άμυνα, από δεξιά προς τ’ αριστερά τους Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια. Αμυντικό δίδυμο στα χαφ τους Βέρνμπλουμ – Μαουρίσιο, τον Σάκχοφ μπροστά τους στον άξονα, δεξιά τον Ζαμπά, αριστερά τον Ελ Καντουρί και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή. Ο αγώνας στο «Stamford Bridge» ξεκινάει στις 10.00 (σ.σ. ώρα Ελλάδος) κι οι οριστικές απαντήσεις στα όποια ερωτήματα θα δοθούν – σχεδόν – μια ώρα νωρίτερα με την ανακοίνωση των επίσημων ενδεκάδων από τη διοργανώτρια αρχή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.