Σύντομα έρχεται η Alpha του Anthem

Στις 3 Δεκέμβρη η διορία εκπνέει.Η BioWare ετοιμάζει την closed alpha για το online multiplayer...

Στις 3 Δεκέμβρη η διορία εκπνέει.

Η BioWare ετοιμάζει την closed alpha για το online multiplayer action RPG της, που ακούει στο όνομα Anthem. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 3 Δεκέμβρη, ενώ η alpha θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 9 Δεκεμβρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από την EA, και η alpha θα είναι διαθέσιμη σε PC, Xbox One και PlayStation 4. Η όλη διαδικασία θα διεξαχθεί σε διαφορετικά sessions κατά τη διάρκεια του διημέρου και όποιος καταφέρει να πάρει το εισιτήριο συμμετοχής θα μπορεί να συμμετάσχει σε όσα από αυτά θελήσει. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει η εταιρεία να τεστάρει, μεταξύ άλλων, τους σέρβερ της.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, απλά πατήστε εδώ δηλώνοντας την κονσόλα και την μέρα που θα θέλατε να πάρετε μέρος και πατήστε υποβολή. Οι εγγραφές τηρούν σειρά FIFO επομένως όσο πιο γρήγορα δηλώσετε συμμετοχή τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχετε. Σε περίπτωση που σας δεχθούν θα λάβετε ένα mail που θα σας εξηγεί πως να κατεβάσετε την alpha.

Όταν οι θέσεις καλυφθούν θα ανοίξουν και τα Waitlists. Σε περίπτωση που δεν προλάβετε ούτε και τότε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε ένα ολοκληρωμένο από την πρώτη μέρα πακέτο, όπως δήλωσε ο παραγωγός, θα πρέπει να ξέρετε ότι το παιχνίδι θα είναι και επίσημα διαθέσιμο την 1η Φλεβάρη.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.