Κόκκινοι Διάβολοι και DHL φέρνουν στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλάθλων παγκοσμίως

Το επίσημο club φίλων της Manchester United στην Ελλάδα ενώνει τις δυνάμεις του με τη DHL, επίσημο συνεργάτη Logistics της ομάδας!

Το επίσημο club φίλων της Manchester United στην Ελλάδα ενώνει τις δυνάμεις του με τη DHL, επίσημο συνεργάτη Logistics της ομάδας, κάνοντας για πρώτη φορά την Ελλάδα σταθμό του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά φιλάθλων στον κόσμο!

Το τουρνουά UNITED. DELIVERED. ξεκινά και αυτή τη σεζόν το ταξίδι του ενώνοντας με τη βοήθεια της DHL τους φίλους της United σε όλον τον κόσμο. Την προηγούμενη σεζόν το τουρνουά ξεκίνησε τον Ιούλιο 2017 στο Old Trafford όπου παίκτες της πρώτης ομάδας έπαιξαν το πρώτο παιχνίδι με τη μπάλα του τουρνουά που στη συνέχεια ταξίδεψε 351.000 χλμ ενώνοντας περισσότερους από 1.500 φίλους της ομάδας σε 57 χώρες!

Και φέτος, το επίσημο club φίλων της ομάδας στην Ελλάδα είναι υπερήφανο που φέρνει, με τη βοήθεια της DHL, για πρώτη φορά στη χώρα μας το τουρνουά διοργανώνοντας έναν ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου, στον οποίο τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν το πάθος τους για την ομάδα και πέρα από το Old Trafford. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 20.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Campeon του Βασίλη Λάκη, πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004, στο Μαρούσι.

#DHLUnitedDelivered


ΕΠΙΣΗΜΟ CLUB ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ MANCHESTER UNITED ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ιδρύθηκε το 2012 και, αριθμώντας ήδη περισσότερα από 700 εγγεγραμμένα μέλη, αποτελεί το αναγνωρισμένο club φίλων της ομάδας στην Ελλάδα και το πέμπτο μεγαλύτερο σε δυναμικότητα παγκοσμίως! Μέσα σε έναν μοναδικό χώρο στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 20 στο Αιγάλεω, γεμάτο από την ιστορία της ομάδας και επίσημα αναμνηστικά των παικτών της, υποδέχεται τους φίλους της για την παρακολούθηση των αγώνων της, ενώ συμμετέχει τακτικά σε οργανωμένες δράσεις στα επίσημα παιχνίδια της United, στο Old Trafford αλλά και εκτός έδρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε χρόνο στέλνει 120-150 άτομα για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά.
Info: www.facebook.com/MUGSC 


Το club σε κάποια από τις δράσεις του


Το club σε κάποια από τις δράσεις του

DHL: Ως επίσημος συνεργάτης Logistics της Manchester United, η DHL επιθυμεί να ενδυναμώνει τους δεσμούς μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας δημιουργώντας μοναδικές στιγμές που τους φέρνουν κοντά! Μέσα από τη μεγάλη της εξειδίκευση στον τομέα των Logistics και το ισχυρό της δίκτυο σε περισσότερες από 220 χώρες παγκοσμίως, μεταφέρει τη μπάλα του τουρνουά από τη μια χώρα στην άλλη προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας από όλες τις γωνιές του κόσμου να μπορέσουν να παίξουν μαζί!
Info: www.dhl.com και www.dhl-in-motion.com/en/UnitedDelivered


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.