Ματσάρα στη Ρώμη, έλειψε μόνο ο νικητής (video)

H Ίντερ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την «αιώνια πόλη», μία αγωνιστική πριν επισκεφθεί το Τορίνο για να αναμετρηθεί με την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

H Ίντερ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την «αιώνια πόλη», μία αγωνιστική πριν επισκεφθεί το Τορίνο για να αναμετρηθεί με την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Παρότι προηγήθηκε δύο φορές, η Ρόμα την κράτησε στο 2-2, σε ένα παιχνίδι που ήταν καθηλωτικό από πλευράς εξέλιξης, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Το γκολ του Κεϊτά στο 37’, με το οποίο η Ίντερ άνοιξε το σκορ, ήταν εν  τέλει το ορεκτικό για ένα σπουδαίο δεύτερο 45λεπτο. Ο Ουντέρ ισοφάρισε σε 1-1 στο 51’, με μια βολίδα με το αριστερό την οποία ο Χαντάνοβιτς είδε… μονάχα στο ριπλέι. Ο συνήθης ύποπτος, Ικάρντι, ξανάβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 15’ λεπτά αργότερα, ωστόσο η Ρόμα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Μπρόζοβιτς έδιωξε με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Κολάροφ που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι έγραψε στο 75’ το τελικό 2-2.

Ρόμα: Ολσεν, Κολάροβ, Ζουάν Ζεσούς, Μανωλάς, Σαντόν (70′ Κλάιφερτ), Ν’ Ζονζί, Κριστάντε, Τζανιόλο (77′ Περότι), Φλορέντσι, Ουντέρ (83′ Παστόρε), Σικ.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βαλέρο (81′ Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο, Κεϊτά Μπαλντέ (63′ Πολιτάνο), Πέρισιτς (81′ Λαουτάρο Μαρτίνες), Ικάρντι.

Live Blog Ρόμα-Ίντερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.