Νίκη με ανατροπή και…VAR η Μίλαν (video)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επεβλήθη στο Μιλάνο με 2-1 της Πάρμα, με το δεύτερο γκολ να έρχεται με πέναλτι μετά από παρέμβαση του VAR.

Η Μίλαν έψαχνε την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα (ισοπαλία στη Ρώμη με τη Λάτσιο και ήττα από τη Γιουβέντους στο Μιλάνο) και τα κατάφερε απέναντι στην επίμονη Πάρμα. 

Το σύνολο του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα, που είναι η ομάδα με το χαμηλότερο ποσοστό κατοχής στη φετινή Serie A -38,2%-, παρέμεινε πιστό στην τακτική του, άφησε την μπάλα στη Μίλαν, αμυνόμενο στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, αναζητώντας φάσεις με γρήγορη μετάβαση. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για τους “Ροσονέρι”, ωστόσο παρά το 67% κατοχής, δεν είχαν τον τρόπο να βρουν κενά και να απειλήσουν τους “Παρμένσι”, εξαιρουμένης της φάσης του 28′ με τον Σούσο, που σούταρε στην αριστερή γωνία της εστίας του Σέπε, αλλά ο Ιταλός πορτιέρε είχε την απάντηση. Οι “Τζαλομπλού” είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 37′ μετά το φάουλ του Σκοτσαρέλα και την κεφαλιά του Γκαλιόλο, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω απο την εστία του Τζίτζι Ντοναρούμα. 

Το δεύτερο μέρος εκκίνησε με γκολ των φιλοξενούμενων, στο 49′ κόρνερ του Σκοτσαρέλα, με κεφαλιά του Ινγκλέζε η Πάρμα πήρε το προβάδισμα, το οποίο “έσβησε’ με περίφημο βολέ στο 55′ ο Κουτρόνε φέρνοντας την αναμέτρηση στην ισορροπία.

Η φάση που έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 66′ με τον Μπαστόνι να βρίσκει την μπάλα εντός περιοχής με το χέρι, ο διαιτητής Καλβαρέζε αφού είδε τη φάση στο VAR, έδωσε το πέναλτι, το οποίο διαμόρφωσε σε γκολ ο Κεσιέ στο 71′ δίνοντας τη νίκη στους γηπεδούχους, που πήγαν στους 25 βαθμούς, αφήνοντας στους 20 την Πάρμα. 



Serie A, 14η αγωνιστική

ΜΙΛΑΝ-ΠΑΡΜΑ 2-1

«Giuseppe Meazza», Μιλάνο, Ιταλία
Εισιτήρια: 53.275
Εκκαθάριση: 1.335.167,40 ευρώ

Διαιτητής: Τζανπάολο Καλβαρέζε
Κίτρινες κάρτες: 70’ Μπορίνι, 90+6’ Καστιγέχο – 61’ Μπιαμπιανί, 72’ Ιακοπόνι
Κόκκινες κάρτες: –

Μίλαν (4-3-3): Τζ. Ντοναρούμα –  Καλάμπρια, Αμπάτε, Σαπάτα, Ροδρίγες –  Κεσιέ, Μάουρι (53’ Μπορίνι), Μπακαγιόκο –  Σούσο (89’ Καστιγέχο), Κουτρόνε, Τσαλχάνογλου

Προπονητής: Τζενάρο Γκατούζο

Πάρμα (4-3-3): Σέπε –  Ιακοπίνι, Μπρούνο Άλβες, Μπαστόνι, Γκαλιόλο –  Γκράσι (84’ Τσεράβολο), Σκοτσαρέλα (78’ Στούλατς), Μπαριλά –  Μπιαμπιανί, Ινγκλέζε, Ζερβίνιο (62’ Τσιτσιρέτι)

Προπονητής: Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.