Πέλκας «Το τρίποντο δείχνει χαρακτήρα»

Ο Δημήτρης Πέλκας, για μια ακόμη φορά, υπερέβαλε εαυτόν, για να μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του καθώς αγωνίστηκε εμπύρετος. Λίγη ώρα μετά το τέλος το αγώνα σχολίασε

Ο Δημήτρης Πέλκας, για μια ακόμη φορά, υπερέβαλε εαυτόν, για να μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του καθώς αγωνίστηκε εμπύρετος. Λίγη ώρα μετά το τέλος το αγώνα σχολίασε: «Πήρα αντιπυρετικά, άντεξα όσο άντεξα, αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο. Δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις και στο πρώτο μέρος, μας βγήκε μία, όπου βγήκα μόνος εγώ κι έκανα το γύρισμα. Δουλεύουμε πολύ με τον Μπάτσι σε αυτό και το παλεύουμε». Μιλώντας για τον αγώνα ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, η Λαμία παρουσιάστηκε πολύ καλά, ενώ εμείς έπρεπε να ξεπεράσουμε το παιχνίδι στο Λονδίνο και να έρθουμε να κερδίσουμε εδώ. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στη Λαμία, αλλά μετά χάλασε τελείως το παιχνίδι και δεν δόθηκε και σε εμάς ένα πέναλτι, είδαμε πριν και το βίντεο. Αυτό το τρίποντο δείχνει χαρακτήρα και για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό».
Για τη δυσκολία μετάβασης από την Ευρώπη στην Ελλάδα αποκρίθηκε ως εξής: «Το είπε πρόσφατα και ο Γιώργος Δώνης, μετά από ένα μεγάλο ματς στην Ευρώπη, είναι δύσκολο για τον παίκτη να μπει και πάλι στην πραγματικότητα. Πετάξαμε ένα ημίχρονο, αλλά είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, δείξαμε χαρακτήρα». Κι ολοκλήρωσε: «Κάποιες φορές πρέπει να προσαρμόζεσαι και να αλλάζεις το στυλ σου. Το ματς ήταν κατά μας, δεν υπήρχε ρυθμός, υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά το σημαντικό είναι ότι το πήραμε. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε πίεση, αλλά είναι πολλά τα παιχνίδια. Έχουμε ανεβασμένο μέσο όρο ηλικίας, μπορεί κάποιος να μην μπορεί να παίζει συνέχεια στο 100%, αλλά δείχνουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας ακόμη κι όταν δεν είμαστε καλοί. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, για να μην έχουμε το άγχος, αλλά για μένα το πιο σημαντικό ότι κερδίζουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.