Γκούμας: “Κατάλληλος ο Αναστασιάδης” (video)

Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο για τον "οδηγό" που πρέπει να έχουν τα νέα παιδιά που θα κληθούν να οδηγήσουν την Εθνική και πάλι στη διάκριση.

Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο για τη νέα φουρνιά Ελλήνων παικτών που έρχονται από την Εθνική Νέων και την Εθνική Ελπίδων και την οποία τόσο ο ίδιος όσο και ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει προσπαθήσει να γαλουχήσει με τις αξίες και τα ιδανικά της Εθνικής του 2004. 

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων είπε ότι τα νέα παιδιά γνωρίζουν ήδη πως ο οδηγός για να πορευτούν στο μέλλον είναι να είναι ενωμένοι και πως μόνο έτσι μπορούν να διακριθούν. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων ώστε να πειστούν τα παιδιά πως είναι τιμή τους να φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο και πως δεν εκπροσωπούν τον εαυτό τους, αλλά όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα ο Γκούμας θεωρεί πως τα νέα παιδιά αυτό το έχουν καταλάβει και μπορούν όσοι ανέβουν στην Εθνική Ανδρών να δημιουργήσουν ένα καλό μίγμα με τους παλιότερους παίκτες το οποίο υπό την καθοδήγηση του Άγγελου Αναστασιάδη θα μπορέσει να επανέλθει στις επιτυχίες. Για τον νέο τεχνικό της Ελλάδας, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό, είπε πως είναι ο κατάλληλος για να πάρει το 101% από τους παίκτες και να τους δώσει την ψυχολογία που χρειάζεται, ενώ χαρακτήρισε την κλήρωση ως ευκαιρία για να μπορέσει η Ελλάδα να προκριθεί στο EURO 2020.

Δείτε το βίντεο του novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.