Με βήματα χελώνας ετοιμάζεται το sequel του “Aquaman”

Μια κουβέντα κάνουν τα παιδιά, τίποτα δεν είναι σίγουρο.Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα το...

Μια κουβέντα κάνουν τα παιδιά, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα το “Αquaman”, αλλά πληροφορίες θέλουν το στούντιο να ξεκινά δειλά συζητήσεις για το sequel.

Σύμφωνα με το Collider, οι προβλέψεις της επίδοσης της ταινίας στο box office έχουν δώσει στον Πρόεδρο της Warner Bros., Toby Emmerich, “την αυτοπεποίθηση να ξεκινήσει συζητήσεις για το sequel”.

Οι εν λόγω προβλέψεις θέλουν την ταινία να ξεκινά δυναμικά στο στο box office και να κάνει πρεμιέρα με έσοδα ύψους $65 εκ. στις ΗΠΑ.

Να σημειώσουμε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και ότι για να στεριώσει το sequel το στούντιο πρέπει να δει την ολική επίδοση της ταινίας, τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και παγκόσμιο.

Ο James Wan σκηνοθέτησε το σενάριο των David Leslie Johnson-McGoldrick και Will Beall. Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Peter Safran και Rob Cowan, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns και Walter Hamada.

Το cast αποτελείται από τους Jason Momoa ως Aquaman/Arthur Curry, Nicole Kidman ως Queen Atlanna και Amber Heard ως Mera, Willem Dafoe ως Vulko, Patrick Wilson ως King Orm, Dolph Lundgren ως Nereus, Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta και Julie Andrews ως Karathen.

Στην ταινία δεν θα δούμε κάποιον άλλον χαρακτήρα από το “Justice League”, αλλά θα δούμε μεταλλικούς καρχαρίες. Ρίξτε μια ματιά στις αφίσες των χαρακτήρων και διαβάστε για το prequel μυθιστόρημα που θα συνοδεύει την ταινία.

Το “Aquaman” θα… “αναδυθεί από τα βάθη της θάλασσας” και θα κάνει την εμφάνισή του στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου με διάρκεια 2 ώρες και 23 λεπτά.

Με βάση τα λεγόμενα κάποιων τυχερών που την είδαν σε ειδική προβολή, η ταινία περιέχει σκηνή μετά τους τίτλους τέλους, οπότε καλό είναι να μη φύγετε τρέχοντας από την αίθουσα του κινηματογράφου.

Τον Δεκέμβριο δεν θα κυκλοφορήσει μόνο το “Aquaman”, οπότε ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια ποιες άλλες ταινίες σας έκαναν ‘κλικ’.

Τέλος, μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.