Λουτσέσκου: “Η κατάσταση είναι στα χέρια μας” (video)

Ο ΠΑΟΚ ελέγχει πλήρως την κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα, όπως είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου. "Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον διαιτητή" σχολίασε από την πλευρά του ο Τζιανλούκα Φέστα.

Ο ΠΑΟΚ ελέγχει πλήρως την κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα, όπως είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου. “Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον διαιτητή” σχολίασε από την πλευρά του ο Τζιανλούκα Φέστα.

Αναλυτικά:

«Οι άνθρωποι που δεν είναι επαγγελματίες του ποδοσφαίρου και δεν ζουν καθημερινά την ζωή μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αναλύουν μόνο το αποτέλεσμα. Δεν είναι για μια ομάδα να παίζει και να είναι αναγκασμένη να χαλάσει την ισορροπία ενός αντιπάλου ο οποίος έρχεται μόνο για να αμυνθεί και έχοντας στην αρχή του παιχνιδιού τα ίδια επίπεδα φρεσκάδας και ενέργειας που έχουμε και εμείς. Έτσι, θα πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, θα πρέπει να κινήσουμε πολύ την μπάλα και μόλις βρούμε τον χώρο να επιτεθούμε. Για μένα το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και θα έπρεπε να σκοράρουμε τουλάχιστον δυο γκολ, παράλληλα με αυτό θα πρέπει να προσέχουμε και τα νώτα μας γιατί ήμασταν ανοικτά την στιγμή που κάναμε επίθεση για να αποφύγουμε αυτό που συνέβη, το γεγονός ότι η Λάρισα πέρασε μια φορά την μέση του γηπέδου και κατάφερε να σκοράρει, όχι ακριβώς την μέση του γηπέδου, τα τελευταία τριάντα μέτρα. Τρέξαμε πολύ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, διεκδικήσαμε την μπάλα, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τουλάχιστον τέσσερις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και από εκεί και πέρα αφού δεν το καταφέραμε, είχαμε περισσότερη υπομονή στο δεύτερο ημίχρονο για να γυρίσουμε την μπάλα λίγο περισσότερο και καταφέραμε να σκοράρουμε.

Από την άλλη πλευρά, όπως είπα και μετά το ματς με την Λαμία, υπάρχουν παραπάνω από ένας τρόπος για να κερδίσεις ένα ματς, μπορείς να κερδίσεις με πολύ καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να κερδίσεις παλεύοντας, μπορείς να κερδίσεις πηγαίνοντας πίσω και κάνοντας άμυνα με ταπεινότητα, ψύχοντας την καλύτερη στιγμή, το πιο σημαντικό βέβαια είναι να κερδίζεις» ανέφερε αρχικά.

Για την βαθμολογική διαφορά του ΠΑΟΚ στο +8 και πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο που η διπλή του αλλαγή έφερε το δεύτερο γκολ:

«Συν δέκα θα έλεγα γιατί η πίεση στο γήπεδο είναι διαφορετική και είναι εναντίον μας, αναφερόταν στον Ολυμπιακό ο ρεπόρτερ. Ο Ατρόμητος είναι στο μείον επτά. Δεν ξέρω τι να πω για τις υπόλοιπες ομάδες, θα μιλήσω για εμάς. Είχαμε μια πίεση σήμερα μιας και ξέραμε το αποτέλεσμα το οποίο υπήρξε στην Ξάνθη, θέλαμε να μπούμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι άμεσα, να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αυτό δεν συνέβη και είναι χαρακτηριστική η κίνηση ανακούφισης του Μάτος μετά το 2ο γκολ, μια τελείως ανθρώπινη κίνηση που αντικατοπτρίζει την κατάσταση.

Θεωρώ πως η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια μας, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα πρέπει να βρίσκουμε τον κατάλληλο τρόπο ανάλογα με τον αντίπαλο ώστε να παίρνουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι και να μην σκεφτόμαστε τα υπόλοιπα.

Υπάρχει ένα γκρουπ το οποίο έχει θέληση, είναι σημαντικό το ότι οι παίκτες αυτοί που μπαίνουν αλλαγή βρίσκουν το σωστό χρόνο και υποστηρίζονται και από τους άλλους που έχουν κάνει την υπόλοιπη δουλειά και μπορούν να αποδώσουν μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο για τον αντίπαλο να έχει μπροστά του παίκτες που κινούν συνέχεια την μπάλα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πω καλά λόγια και για την ΑΕΛ, για την δουλειά που έχει κάνει ο προπονητής και για το γεγονός πως έφερε μια ομάδα στην Τούμπα η οποία ήταν πολύ καλά οργανωμένη, δεδομένου της θέσης που βρίσκεται και για τον στόχο τον οποίο έχει».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι ήδη πρωταθλητής χειμώνα παρά τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές του πρώτου γύρου:

«Δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό και όπως είπα η σκέψη μας θα πρέπει να είναι στο επόμενο ματς. Και μιας και μιλάμε ακόμα για το πρωτάθλημα, θα έχουμε ένα παιχνίδι την Δευτέρα πάρα πολύ δύσκολο απέναντι στον Λεβαδειακό, μια ομάδα που σίγουρα θα προσπαθήσει να αμυνθεί δεδομένου πως κάθε βαθμός τον οποίο θα επιδιώξει να πάρει από εδώ και πέρα θα είναι σημαντικός».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Φέστα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε πριν έρθουμε ότι είναι δύσκολο να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ, ενώ η κόκκινη κάρτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε τον αγώνα πιο περίπλοκο για εμάς. Οι παίκτες δούλεψαν πολύ σκληρά για να μείνουν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, αλλά όπως είπα, ήταν δύσκολο για εμάς. Ωστόσο δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες μου γιατί δουλεύουν σκληρά και τώρα έχουμε να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, χρειαζόμαστε να πάρουμε βαθμούς για να ανέβουμε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα» σημείωσε αρχικά.

Για τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ και αν νιώθει ότι αδικήθηκε η ομάδα του από την διαιτησία του αγώνα:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον διαιτητή. Για εμάς ήταν άσχημο η κόκκινη και το πέναλτι. Ο ρέφερι κάνει την δουλειά του και εγώ τη δική μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.