Monster Hunter World: Ανακοινώθηκε το expansion ονόματι Iceborne

"Νέα quest ranks, τοπία, τέρατα, κινήσεις και εξοπλισμός."Το Monster Hunter World ανακοίνωσε μια...

“Νέα quest ranks, τοπία, τέρατα, κινήσεις και εξοπλισμός.”

Το Monster Hunter World ανακοίνωσε μια σειρά από ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός expansion που ονομάζεται Iceborne, και μιας συνεργασίας με το The Witcher 3: Wild Hunt.

Το Iceborne θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο του 2019 και θα περιλαμβάνει “νέα quest ranks, τοπία, τέρατα, κινήσεις και εξοπλισμό”. Η ιστορία του θα συνεχίσει εκεί που μας άφησε το main game.

To Kulve Taroth Siege, ένα ειδικό event που επιτρέπει σε 16 παίκτες, σε ομάδες των τεσσάρων, για να συνεργαστούν για ένα κοινό στόχο, θα επιστρέψει στις 20 Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά όμως, μια πιο σκληρή εκδοχή του Arch Tempered περιμένει τους κυνηγούς. Επίσης τον Ιανουάριο του 2019 θα κυκλοφορήσει το πρώτο επετειακό event, το Appreciation Fest, που θα περιλαμβάνει νέα διακόσμηση στο Gathering Hub, ειδικό εξοπλισμό που μπορεί να αποκτηθεί σε ολοκαίνουργιες αποστολές και μια σειρά από νέα anniversaty quests για όλους.

Για παίκτες που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη το Monster Hunter: World, μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του βασικού παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη στο PlayStation4 και το Xbox One ξεκινώντας από τις 12 Δεκεμβρίου στις 00:00 UCT μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου στις 11:59 μ.μ. UCT.

Προσφέροντας μια δυνατή προεπισκόπηση, η δοκιμαστική έκδοση επιτρέπει στους νέους παίκτες να βιώσουν αποστολές μέχρι το επίπεδο των 3 αστέρων και από το online multiplayer μέχρι το Hunter Rank 4. Αυτό θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δοκιμάσετε μια ποικιλία από quests, σκάφη και εξοπλισμό αναβάθμισης. Και όχι μόνο αυτό. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε το Monster Hunter World το progress σας από την δοκιμαστική έκδοση μεταφέρεται στην κανονική έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Iceborne αλλά και την άφιξη του Geralt στο Monster Hunter World μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Aν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.