Στο παραπέντε πρόκριση

Η Τότεναμ πήρε στο τέλος αυτό που ήθελε στο Καμπ Νου, δηλαδή το θετικό αποτέλεσμα. Τα «σπιρούνια» ήρθαν ισόπαλα με την αδιάφορη Μπαρτσελόνα (1-1), χάρη στο τέρμα του Μόουρα στο 85' και ακολούθησαν τους Καταλανούς στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τότεναμ πήρε στο τέλος αυτό που ήθελε στο Καμπ Νου, δηλαδή το θετικό αποτέλεσμα. Τα «σπιρούνια» ήρθαν ισόπαλα με την αδιάφορη Μπαρτσελόνα (1-1), χάρη στο τέρμα του Μόουρα στο 85′ και ακολούθησαν τους Καταλανούς στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε την ομάδα του χωρίς τον Μέσι, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα με τον Ντεμπελέ (7′). Ο τελευταίος έκλεψε την μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή και αφού πέρασε όποιον βρήκε με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας γρήγορα γρήγορα το 1-0. 

Οι Άγγλοι έφτασαν δύο φορές κοντά στην ισοφάριση μέσα σε λίγα λεπτά μετά από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας, ενώ στο 71′ και στο 76′ οι προσπάθειες των Ερικσεν και Μόουρα σταμάτησαν στον εκπληκτικό Σίλεσεν.

Στο 82′ ο Λιορίς είδε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του. Η Τότεναμ είχε την τύχη με το πλευρό της, είχε και την ικανότητα να σκοράρει. Συγκεκριμένα στο 85′ ο Κέιν γύρισε εξαιρετικά από τα αριστερά και ο Μόουρα με πλασέ στην κίνηση έγραψε το τελικό 1-1 και χάρισε στην ομάδα του το εισιτήριο για την επόμενη φάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.