Πάει σε δοκιμασμένες λύσεις ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους θεωρητικά βασικούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ για το Europa League, εκεί που ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους θεωρητικά βασικούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ για το Europa League, εκεί που ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αναμένεται να ξεκουράσει παίκτες, που έχουν αγωνιστεί περισσότερο από την αρχή της σεζόν στα ματς του “Δικέφαλου” του Βορρά, λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης. 

Η προσοχή του “Δικέφαλου” του Βορρά θα είναι στραμμένη και στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Βίντι, εκεί που όπου θέλουν νίκη των Λονδρέζων, για να πάρουν την πρόκριση, εφόσον επικρατήσουν της ΜΠΑΤΕ. Το 4-2-3-1 θα είναι η διάταξη των κυπελλούχων Ελλάδος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, όπου θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή του πρώτου ματς των δυο ομάδων, όταν είχαν επικρατήσει 4-1 εκτός έδρας. 

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Πασχαλάκη στην εστία και τους Κρέσπο και Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Οι Βιεϊρίνια και Μάτος θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κάνιας και Μαουρίσιο να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και Πέλκας αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.