Στον πάγκο οι Defenders για τουλάχιστον δύο χρόνια

Δύο χρόνια αναμονής; Τι;Λόγω της αρχικής συμφωνίας μεταξύ των Netflix και Disney, ο Daredevil και...

Δύο χρόνια αναμονής; Τι;

Λόγω της αρχικής συμφωνίας μεταξύ των Netflix και Disney, ο Daredevil και όλοι οι Defenders, δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν σε κάποια σειρά ή ταινία για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το Variety, η συμφωνία για τις τέσσερις σειρές της Marvel στο Netflix έφερε έναν όρο που εμποδίζει τους χαρακτήρες να εμφανιστούν σε σειρά άλλου καναλιού ή ταινία για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την ακύρωσή τους.

Η συμφωνία υπεγράφη το 2013 και ισχύει για τους Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist, την ομάδα που γνωρίσαμε ως Defenders. Ο Punisher δεν ήταν μέρος της αρχικής συμφωνίας και οι όροι για την πιθανή ακύρωση της σειράς παραμένουν άγνωστοι.

Η Marvel υποσχέθηκε περισσότερες περιπέτειες με τον Daredevil, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να καθησυχάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ακύρωση της σειράς.

Το “Daredevil” είναι η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτα, αφήνοντας στον αέρα μόνο τα “Punisher” και “Jessica Jones”. Και για τα δύο περιμένουμε νέες σεζόν μέσα στη χρονιά. Το “Punisher” θα επιστρέψει για δεύτερη φορά τον Ιανουάριο του 2019, ενώ το “Jessica Jones” βρίσκεται υπό παραγωγή οπότε θα το δούμε πιο μετά. Σκεπτόμενοι όμως ότι το “Daredevil” θεωρούταν ο “πυρήνας” της Marvel στο Netflix, το μέλλον των δύο εναπομεινάντων σειρών φαίνεται δυσοίωνο.

Το “Defenders” ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το “Iron Fist” και το “Luke Cage” να ακολουθούν. Με βάση τους όρους, θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον από τους χαρακτήρες να εμφανιστεί κατά το 2021, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να μην δούμε τους ίδιους Defenders ξανά.

Οι ακυρώσεις αυτές έρχονται λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+. Γνωρίζουμε ήδη ότι εκεί θα δούμε άλλες σειρές της Marvel, μεταξύ των οποίων μία με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston στον ρόλο του ως Loki.

Πρόσφατα, ο Charlie Cox, πρωταγωνιστής του “Daredevil”, μίλησε για την ακύρωση της σειράς και αποκάλυψε ότι ήξερε τι θα συνέβαινε στη νέα – και πλέον απραγματοποίητη – σεζόν.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.