Starlord και Spider-Man ενώνουν τις φωνές τους για την ταινία “Onward”

Μαζί τους και άλλοι εκπληκτικοί ηθοποιοί.Tα Pixar Animation Studios ανακοίνωσαν σήμερα ότι οι...

Μαζί τους και άλλοι εκπληκτικοί ηθοποιοί.

Tα Pixar Animation Studios ανακοίνωσαν σήμερα ότι οι Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus και Octavia Spencer θα δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της επερχόμενης ταινίας, “Onward”.

Η ταινία λαμβάνει χώρα σε μια φανταστική προαστιακή πόλη και θα ακολουθεί δύο αδέρφια ξωτικά που αναζητούν όση μαγεία έχει μείνει στον κόσμο. Το “Onward” θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2020.

Onward

“Στην Pixar, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ιστορίες που έχουν μια δόση προσωπικής αλήθειας”, είπε ο σκηνοθέτης Dan Scanlon. “Αυτή η ιστορία εμπνεύστηκε από τη σχέση μου με τον δικό μου αδερφό”.

Ο Scanlon είπε ότι ο Holland φέρνει “μια χάρη και ειλικρίνεια που σε κάνουν να τον υπερασπίζεσαι”. Είπε ότι “καμιά άλλη” δεν είναι πιο αστεία από την Louis-Dreyfus, η οποία “φέρνει μια ζεστασιά και μια αξιαγάπητη πλευρά στον χαρακτήρα της”. Εν τω μεταξύ, η παραγωγός Kori Rae σημείωσε ότι ο Pratt προσφέρει “την μεγάλη του καρδιά και το απίστευτο χιούμορ του στον χαρακτήρα”. Και ότι “η Octavia μπορεί να κάνει τα πάντα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το βάθος και το χιούμορ που δίνει στον χαρακτήρα της”.

Ο Tom Holland έκανε τη δική του ανακοίνωση μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας, “Είμαι τόσο τυχερός που θα κάνω ταινία της Pixar. Λέγεται ‘Onward’… και χαίρομαι που θα πάρω μέρος σε αυτό το ταξίδι”.

Μάθαμε πρόσφατα ότι η Disney με τις σουπερηρωικές της ταινίες ξεπέρασε τα $7 δισ. στο παγκόσμιο box office για το 2018. Ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία ξεπερνά αυτό το ποσό από το 2016.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.