Δώρο ρεπό μετά… προπονήσεως!

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου άφησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ ελεύθερους να ξεκουραστούν σήμερα (13/12), όμως, αρκετοί από αυτούς πήγαν στο PAOK Sports Arena για να προπονηθούν

Μπορεί να το πει κανείς επαγγελματισμό, δύναμη της συνήθειας ή και προσήλωση στο στόχο. Όπως και να έχει, δεν είναι το πιο συνηθισμένο να παίρνει μια ομάδα ρεπό και να πηγαίνουν οι παίκτες για προπόνηση. Έγινε σήμερα (13/12) αυτό, όμως, στον μπασκετικό ΠΑΟΚ!
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, εκτιμώντας ότι η ομάδα ξόδεψε μεγάλα αποθέματα ενέργειας στο χθεσινό (12/12) νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βενέτσια για το BCL, άφησε τους παίκτες του ελεύθερους σήμερα για να ξεκουραστούν. Παρότι ακολουθεί μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (16/12), ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκρινε ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη να μπει άμεσα στο γήπεδο, αμέσως μετά από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε απέναντι στους Ιταλούς.
Το ρεπό έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους “ασπρόμαυρους”, όμως, κάποιοι εξ αυτών βρέθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στην έδρα του “Δικέφαλου”, όπως κάνουν κάθε μέρα, για ατομική προπόνηση. Το ίδιο έπραξαν και το απόγευμα, καθώς ο Παπαθεοδώρου άφησε πρόγραμμα για όσους προαιρετικά ήθελαν να γυμναστούν.
Μετά από αυτό το σύντομο διάλειμμα, οι “ασπρόμαυροι” θα συγκεντρωθούν ξανά αύριο για να ξεκινήσουν κανονικά την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τους “πράσινους” την ερχόμενη Κυριακή στο PAOK Sports Arena. Το ευχάριστο για τον Παπαθεοδώρου είναι ότι εκτός του Βαγγέλη Μαργαρίτη δεν υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.