Πρίγιοβιτς: «Η καλύτερη ομάδα θα φανεί στο τέλος» (video)

Για το πρώτο του γκολ στη σεζόν μακριά από την Τούμπα, αλλά και για την κούρσα του τίτλου μίλησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στους Κωστή Μπότσαρη και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά.

Για το πρώτο του γκολ στη σεζόν μακριά από την Τούμπα, αλλά και για την κούρσα του τίτλου μίλησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στους Κωστή Μπότσαρη και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά.

Για το πώς ενήργησε στη φάση του γκολ:
«Συνήθως προτιμώ να αποφεύγω να εκτελώ με τόσο μεγάλη δύναμη για να μην ενοχλήσω τους θεατές (γέλια…). Δεν περίμενα να πάει σε εκείνη τη γωνία το σουτ. Μου στρώθηκε καλά η μπάλα, δοκίμασα το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα. 

Αν το θέμα είναι το πρώτο γκολ στους αγώνες του ΠΑΟΚ:
«Ίσως να μην έχει να κάνει τόσο με εμάς. Το θέμα είναι οι συμπαγείς άμυνες που συναντάμε. Ήταν θέμα χρόνου να μπει το πρώτο γκολ. Είχα ευκαιρίες με το κεφάλι. Αλλά φαίνεται ήταν η ημέρα για να πετύχω γκολ με το πόδι».

Για τη σημασία της νίκης:
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Το αποψινό και στη Λαμία ήταν τα πιο σημαντικά ματς τον τελευταίο καιρό, καθώς πέρσι είχαμε χάσει βαθμούς σε αυτές τις έδρες. Επειδή αντιμετωπίζουμε ομάδες που ψάχνουν βαθμούς, τα ματς έχουν δυσκολίες.  Περιμέναμε να βρούμε κακό αγωνιστικό χώρο. Αλλά ήταν πολύ καλός. Παρά τη μείωση του σκορ, έως το τέλος ελέγχαμε τον αγώνα και φθάσαμε στη νίκη».

Για πρώτο του γκολ μακριά από Τούμπα
«Ήταν κάτι που δεν το είχα παρατηρήσει. Δε δίνω σημασία. Προσπαθώ σε κάθε ματς να σκοράρω. Αλλά το σημαντικότερο είναι να παίρνουμε τις νίκες».

Για την άποψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού πως διαθέτουν καλύτερη ομάδα;
«Είναι μακρύς ο δρόμος του πρωταθλήματος. Ποια είναι πραγματικά η καλύτερη ομάδα θα φανεί στο τέλος. Κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Και δεν ασχολούμαι με το τι λέγεται».

Για τον σοβαρό τραυματισμού του Βέρνμπλουμ:
«Είναι πολύ στενάχωρη στιγμή για τον συμπαίκτη μας. Είμαστε όλοι μαζί του, του στεκόμαστε και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.