Ο Μανωλάς άλλαξε μάνατζερ και τον θέλουν… όλοι!

Ο πασίγνωστος και... παμπόνηρος Μίνο Ραϊόλα, είναι πλέον ο νέος μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Κώστα Μανωλά, και φαίνεται πως θα έχει άμεσα πολλή δουλειά!

Ο πασίγνωστος και… παμπόνηρος Μίνο Ραϊόλα, είναι πλέον ο νέος μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Κώστα Μανωλά, και φαίνεται πως θα έχει άμεσα πολλή δουλειά!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα στην Ιταλία, Γιουβέντους αλλά και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινούνται για την απόκτηση του σέντερ μπακ της Ρόμα.

Όπως μάλιστα γράφεται, η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του διεθνή κεντρικού αμυντικού αντί 40 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην άμυνα της. Το ποσό αυτό αφορά στη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ναξιώτη στόπερ.

Η πάντα έγκυρη «Gazzetta dello Sport», αναφέρει πως ο Μανωλάς ήρθε σε συμφωνία με τον πασίγνωστο μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί κάποια από τα πιο ηχηρά ονόματα στον χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως είναι οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Ρομελού Λουκάκου, Τζιανλούκα Ντοναρούμα και Μάριο Μπαλοτέλι μεταξύ άλλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.