Πιστεύει στον Ρανιέρι ο Μοράτι

22/09/2011 • 15:32
Πιστεύει στον Ρανιέρι ο Μοράτι
  • shares

Πεπεισμένος πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα καταφέρει να αναμορφώσει την Ίντερ, εμφανίστηκε ο Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» τόνισε πως προχώρησε στην πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, γιατί τον θεωρεί ως την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Χαρακτηριστικά, ο Μοράτι δήλωσε: «Είναι η καλύτερη επιλογή. Ήταν κοινή λογική πως χρειαζόμασταν μία αλλαγή για να ταρακουνήσουμε την ομάδα, ατομικά και συνολικά. Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια για τον Γκασπερίνι. Δούλεψε σκληρά, αλλά ήταν ανεπιτυχής η προσπάθειά του. Κατάλαβε την απόφασή μας. Πιστεύω πως ο Ρανιέρι έχει τις απαραίτητες ικανότητες για να πετύχει. Θέλουμε η ομάδα να παίξει λογικά, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια, και να αρχίσει να κερδίζει. Οι άλλες ανταγωνίστριες ομάδες δεν άρχισαν καλά τη σεζόν, αλλά θα πρέπει να παίρνουμε κι εμείς βαθμούς, όχι μόνο να χάνουν οι άλλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD